HUOLTO (MATCHA) -vihreätee -uutekapselit, 30 g

60 kapselia
HUOLTO (MATCHA) -vihreätee -uutekapselit, 30 g
60 kapselia
19,99 €
( 666,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Nappaa nyt vihreän teen terveyshyödyt optimaalisesti kehosi käyttöön!

Yksityiskohdat

Rohtos Labs:n kehittämän huippulaadukkaan HUOLTO-ravintolisän tehoaineita komeilevat vihreäteeuutteen lisäksi kversetiini, matcha, parsakaaliuute ja piperiini. Tämä mainio tuote tunnettiin aikaisemmin nimellä MATCHA.

Huolto on luontaisesti tehostettu kehon ja miehen huoltaja - korkealaatuinen ravintolisä terveytesi tueksi.

Huolto on suunniteltu jokapäiväiseksi, mahdollisimman laajasti hyvinvointiimme vaikuttavaksi kehon ja mielen monitoimihuoltajaksi.

Huolto-ravintolisä pohjaa polyfenolien toisiaan tukevaan kokonaisuuteen; olemme valinneet sen keskeisiksi vaikuttaviksi aineiksi parsakaalin itu -uutteen (joka sisältää glukorafaania ja 3-indoli-karbidolia), Matchan sekä vihreä tee -uutteen (jotka sisältävät vihreän teen katekiinejä, ennenkaikkea epigallokatekiinia ja epigallokatekiinigallaattia) sekä kversetiinin, jota esiintyy lukuisissa kasveissa.

Huollon sisältämät polyfenolit vaikuttavat kehoomme paitsi yleisen antioksidanttivaikutuksen, myös kullekin ainesosalle ominaisen geeniaktivaation kautta.

Vihreän teen katekiinit on tutkimuksissa yhdistetty lähes jokaista kehon osaa hyödyttäviin vaikutuksiin – mm. keskushermostoa, tajuntaa, subjektiivista hyvän olon kokemusta, sydäntä ja verenkiertoa, ihoa, solujen uudistusmiskiertoa sekä sokeri- ja rasva-aineenvaihduntaa.

Parsakaalin itujen sisältämä glukorafaani muuntuu kehossa sulforafaaniksi, jonka hyötyprofiili on samankaltainen kuin katekiineilla tai kurkumalla. 3-indoli-karbidoli puolestaan muuntuu kehossamme di-indolyylimetaaniksi, joka säätelee testosteronin ja estrogeenini välistä tasapainoa.

Kversetiini tehostaa muiden polyfenolien vaikutusta ja mm. parantaa vihreän teen ainesosien imeytymistä huomattavasti.

Huollon sisältämät polyfenolipitoisuudet ovat maksalle turvallisissa rajoissa.

Tämän mahtituotteen yhtenä tehoaineena paistattelee Vihreä tee-uute, jota käytetään mm. tasoittamaan mielen kuohuja ja vahvistamaan psyykkistä suorituskykyä. Tämän lisäksi antioksidanttisesti vaikuttavan vihreä tee-uutteen on tutkittu vaikuttavan suotuisasti kolesteroliin, suun terveyteen ja verisuonten joustavuuten. 

Rohtos Labsin Huolto-ravintolisää nauttimalla maksimoit varsin vaivattomasti vihreän teen terveyshyödyt ja tuet kaupanpäällisenä vielä tasapainoista ja virkeää mieltä.

Tiesitkö että kaksi kapselia Huolto-ravintolisää vastaa terveysvaikutuksiltaan jopa kahtakymmentä kuppia vihreää teetä?!

Moni tietää, että vihreä tee on ihmiselle hyväksi. Vähemmän tunnettua on se, miten paljon vihreää teetä pitäisi todellisuudessa juoda terveyshyötyjen saavuttamiseksi.

Saadakseen vihreän teen terveyshyötyjä sitä tulisi juoda monta kannullista päivittäin. Vihreä tee perusmuodossaan (juotuna tai kapseleina nautittuna) sisältää vain vähäisiä määriä terveyden kannalta aktiivisia aineita, eivätkä ne imeydy elimistöön kovin hyvin ilman apukeinoja.

Huolto-ravintolisän ominaisuudet hyvinvoinnin tukena: 

 • vaikuttaa useiden aineenvaihduntareittien kautta sekä kehoon että mieleen

 • saa aikaan valppaan rauhallisen olon ja lisää hyvinvoinnin tunnetta

 • tasapainottaa aineenvaihduntaa ja tukee kehonkoostumuksen muokkaamista liikunnan avulla

 • säätelee hormonitasapainoa

 • tehokas ihon hyvinvoinnin ylläpitäjä

 • tehokas yleisantioksindatti

 

Huolto sopii mitä mainioimmin:

 • Kaikille aikuisille vaivattomaan perushyvinvoinnin ylläpitoon

 • Tehokasta antioksidanttia etsiville

 • Paljon liikkuville, liikunnan aikaisen kehonkoostumuksen muokkaamisesta kiinnostuneille

 • Muiden ravintolisien vaikutusten ja imeytymisen tehostamiseen

 • Ihon hyvinvoinnista kiinnostuneille

 • Vihreän teen ja parsakaalin terveyshyötyjä tavoitteleville.

 

Huolto-ravintolisän vaikutusmekanismi:

 • Laajavaikutuksinen – sekä vaikuttavien yhdisteiden pitoisuus että niiden imeytyminen on maksimoitu

 • Imeytyy 30–60 minuutissa. Pitoisuus elimistössä puolittuu 3,5 tunnissa ja valmiste on kokonaan poistunut elimistöstä noin 24 tunnin kuluessa.

Annostus: 

 • Suositeltu annos: Kaksi kapselia kerralla. Ei enempää kuin 4 kapselia vuorokaudessa. Valmisteen sisältämän EGCG:n määrä on kuitenkin turvallinen jopa 16 kapselin päiväannokseen asti. Ethän ylittele suositeltua annostusta, kiitos.

 • Valmiste on tärkeää ottaa tyhjään vatsaan. Suosittelemme tuotteen nauttimista aamulla heti heräämisen jälkeen.

Kversetiini: Kversetiini on tutkituin bioflavonoidi, jota on esimerkiksi joissakin marjoissa ja punasipulissa. Se tehostaa muun muassa vihreän teen vaikuttavien aineiden imeytymistä.

Matcha: hienoksi pulveriksi jauhettua, laadukasta vihreää teetä. Käyttämämme matcha on valmistettu seremonialaatuisesta japanilaisesta luomuteestä.

Parsakaalinitu-uute: parsakaalin iduista valmistettu uutos, josta elimistö saa sulforafaania ja di-indolyylimetaania.

Vihreä tee -uute: vihreän teen vaikuttavia aineita, katekiineja. Käytämme luomulaatuista uutetta, joka sisältää 45% EGCG:tä..

Piperiini: Mustapippurista eristetty flavonoidi, joka tehostaa useiden muiden ainesosien imeytymistä merkittäv

Pakkaus sisältää 60 kapselia.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
 • EAN: 6430066640072,6430066640232
 • Ainesosat: Kversetiini, matcha, vihreä tee -uute, piperiini ja parsakaaliuute Ainesosat (kahden kapselin annos) Kversetiini 400 mg Matcha 200 mg Vihreä tee -uute, luomu (98% polyfenoleja, joista 50% EGCG:tä) 200 mg Parsakaaliuute (0.4 % sulforafaania) 100 mg Piperiini 10 mg
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Matcha
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen