Luonnollisesti valkaiseva hammastahna, 100 ml

Luonnollisesti valkaiseva hammastahna, 100 ml
8,99 €
( 89,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Nyt hampaat hohtaviksi!

Yksityiskohdat

Ecodentan Valkaiseva hammastahna valittiin Ruohonjuuren parhaaksi suuhygieniatuotteeksi lokakuussa 2017. "Väriltään pikimusta Ecodenta-sarjan hiilipohjainen hammastahna poistaa plakkia, valkaisee tehokkaasti hampaita ja poistaa värjäytymiä. Kaupan päälle ja samaan hengenvetoon se myös hoitaa kokonaisvaltaisesti suuta, ikeniä ja hampaita. Loistovalinta", Ruohonjuuren henkilökunnasta koostuva raati perusteli valintaansa.

Tässäpä luonnollisesti valkaiseva hammastahna, joka on väriltään pikimustaa!

Ecodenta-sarjan luonnollisen tehokkaasti hampaita valkaiseva hammastahna sisältää Teavigoa ja mustaa hiiltä. Hammastahnan valkaisevat aineet ovat siis pitkälti samat kuin huippusuosituiksi kivunneissa hampaidenvalkaisujauheissa - tahnan käyttöliittymä on vaan monen mielestä jauheita kätevämpi.

Ecodenta-sarjan hiilipohjainen hammastahna poistaa plakkia, valkaisee tehokkaasti hampaita ja poistaa värjäytymiä. Kaupan päälle ja samaan hengenvetoon se myös hoitaa kokonaisvaltaisesti suuta, ikeniä ja hampaita.

Tämän hammastahnan ainutlaatuisena ainesosana komeileva Teavigo huolehtii hampaiden terveydestä suojaten niitä hammaskiveltä ja bakteereilta.

Tällä tahnalla pesemisen päätteeksi suu tuntuu pitkään raikkaalta ja puhtaalta - testaa ja tykästy toden teolla!

Valkaiseva ja hoitava Black Whitening -hammastahna on hammaslääkäreiden testaama ja Lithuanian University of Health Sciences hyväksymä hammastahna. Ei sisällä fluoria.

Lisätiedot

  • EAN: 4770001331897,4770001336991
  • Ainesosat: "INCI:
    Glycerin*, Aqua*, Hydrated Silica*, Sorbitol*, Sodium Pyrophosphate, Sodium Cocoyl Glutamate*, Aroma, Epigallocatechin Gallate*, Xanthan Gum*, Mentha Arvensis (Mint) Oil*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Saccharin, CI 77266 (Carbon Black), CI 77499.

    * = luomulaatuinen tai luonnollinen ainesosa"
  • Alkuperämaa: Liettua
  • Tuotetyyppi: Hammastahnat
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen