Kurkuma-latteaines, kurkuma-kardemumma-sahrami (Turmeric gold), 90 g

Kurkuma-latteaines, kurkuma-kardemumma-sahrami (Turmeric gold), 90 g
8,95 €
( 99,44 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Kulauta kurkumalatte ja juo itsesi entistäkin ehommaksi: Ihan iisisti vaikka läpi harmaan kiven!

"Pukka Latte "turmeric gold" -juomajauhetta on pakko kehua! Tässä jauheessa on erityisen pehmeä maku, joten siksi nousi kurkumajuomajauheista suosikikseni! Pidän kurkumalattesta myös erityisesti iltaisin lämpöisenä juomana, sillä se rauhoittaa ihanasti sekä lämmittää kehoa myös sisältä. Ei tätä juomaa suotta tällä hetkellä pidetä trendikkäänä, sillä taivaallisen maun lisäksi terveyshyödyt ovat vaikuttavia!"

- Erika Rautiainen, kilpa-aerobic:aaja ja Ruohonjuuren asiakas

"Ihanan makuinen pakkaspäivän herkku! Lisää lusikallinen manukahunajaa joukkoon ja nauti."

- Mari

Yksityiskohdat

Tässäpä tarjolla kulauteltavaksesi mahtavan mausteinen,kermaisella kookoksella tasapainotettu kurkumalatte - siis sekoitus kurkumaa, inkivääri, kardemummaa ja sahramia. Aisteja avaava latte-sekoitus lämmitää mieltä ja stimuloi kroppaasi pystymään parhaimpaansa. Ihan iisisti vaikka läpi harmaan kiven!

Kookosmaitopohjainen viettelys on tämä lumoava kurkumalatte-aines, josta loihdit käden käänteessä mainion makuista juomaa. Pukkan loistolatte saa päivän paistamaan risukasaan ja mielesi nousemaan arjen yläpuolelle!

Juo nyt itsesi entistäkin ehommaksi - mainio makumatka on nyt aivan ulottuvillasi! Tässä ylellisessä kulauteltavassa kurkumalattessa tehoaineina temmeltävät iskevä inkivääri, varsin monipuolisesti hyvinvointia tukeva kurkuma ja lempeän herkullinen manteli. Makuhermoja helisyttelee ja koko homman maaliin viimeistelee mausteneilikka.

Tämä juoma-aines saa hyvinvointisi kukoistamaan - iske kiinni ja ihastu itsekin!

Luomu/Vegaaninen/Kofeiiniton/Gluteeniton. 15 annosta/ pussi.

Pukkan ylivertaisen latte-aineksen ainesosana paistatteleva kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkumajuoma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa. Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, jonka tehoa hyvinvoinnin monipuolisena edistäjä ei turhaan ylistetä!

Juoma-aineksessa mukana komeileva, terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa pahoinvointia, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Mahtavaa makua juomaan ammentava kardemumma puolestaan edesauttaa ruoansulatusta ja tukee hengitysteiden, munuaisten, hermoston sekä verisuonten toimintaa. Kardemumman on todettu myös vahvistavan vastustuskykyä.

Näin loihdit mahtavan kurkumalatte-juoman Pukkan latte-aineksista:

Lämmitä 250 ml suosikkimaitojuomaasi (mantelimaito, kauramaito tms)
Sekoita 2 teelusikallista Pukkan latte-sekoitusta tilkkaan (kasvi)maitoa, jotta saat tasaisen koostumuksen.
Lisää loput suosikkimaidostasi ja sekoita hyvin.
Makeuta halutessasi luomuhunajalla tai vaikkapa taateli- tai agave-siirapilla.
Hengitä syvään ja nauti juomasi hyvillä mielin!

Lue blogistamme lisää kurkuman hyödyistä terveyden tukena >>

Lisätiedot

  • EAN: 5060519143266
  • Ainesosat:

    Kookosmaitojauhe* Blue Weber agaveinuliini*,kurkumajauhe (22,7%),inkiväärijauhe* (3%),kardemummajauhe (1,25%)*,riisitiiviste*, holistinen kaneliuute, holistinen inkivääriuute, (0,5%sisältää ei luomu paakkuuntumisenestoainetta=pioksiidi)* ,kademummauute(0,075%)*, sahramijauhe (0,01%)*(0,25%)

    * = luomulaatua.

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Inkivääri, Kurkuma
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu