Matcha latte-aines (Latte majestic matcha chai), 90 g

Matcha latte-aines (Latte majestic matcha chai), 90 g
13,95 €
( 155,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Mahtava matcha saa sisäisen supersankarisi voimiinsa!

"Erityisesti suosittelen Pukka Matcha chai latte -juomajauhetta. Matcha jakaa kovasti mielipiteitä, joko sitä rakastetaan tai sitten sen kovin "vihreää" makua vierastetaan. Itse juon matchaa hellejuomana, treenipullossa tai kuumana lattena, mutta uskon tämän juomajauheen hurmaavan myös vaativamman maistelijan! Chai-mausteet kaneli ja kardemumma antoivat aivan ihanaa luksusta tähän matchajuomaan. "

- Erika Rautiainen, kilpa-aerobic:aaja ja Ruohonjuuren asiakas

“Matchaa yhdessä herkullisten chai-mausteiden kanssa, aivan taivaallisen ihanaa! Pukkan tuotteista huomaa, että yritys kyllä todella tuntee käyttämänsä yrtit ja mausteet.”

- Marianne

Yksityiskohdat

Matcha- ja kookosmaitopohjainen viettelys on tämä lumoava latte-aines (Latte majestic matcha chai), josta loihdit käden käänteessä mainion makuista juomaa. Pukkan loistolatte saa päivän paistamaan risukasaan ja mielesi nousemaan arjen yläpuolelle!

Tässä latte-aineksessa makuhermojasi helisyttelevät raikas, korkealaatuinen matcha yhdistettynä harmonisen makuiseen kimaraan klassisia chai-mausteita: kanelia ja kardemummaa. 

Jalon juoma-aineksen sisältämä mahtava matcha on hienoksi jauhettua vihreää teetä. Vihreän teen teen tehoaine on Vihreä tee-uute, jota käytetään tasoittamaan mielen kuohuja ja vahvistamaan psyykkistä suorituskykyä. Tämän lisäksi antioksidanttisesti vaikuttavan vihreän tee-uutteen on tutkittu vaikuttavan suotuisasti kolesteroliin, suun terveyteen ja verisuonten joustavuuten.

Aisteja avaava latte-sekoitus lämmitää mieltä ja stimuloi kroppaasi pystymään parhaimpaansa. Ihan iisisti vaikka läpi harmaan kiven!

 

Lisätiedot

  • EAN: 5060519143259
  • Ainesosat:

    Matcha-jauhe(25%)*kookosmaitojauhe* Blue Weber agaveinuliini*,ceylonkaneli* (8%),inkiväärijauhe*,kardemummajauhe (6%)*,lakritsajauhe (3%), mustapippurijauhe*, holistinen kaneliuute (0,3%*) holistinen kaneliuute (0,3%) sisältää ei luomu paakkuuntumisenestoainetta)*

    * =luomu.

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Matcha, Terveysjuomat
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu