Latte-aines, inkivääri-kurkuma (Ginger Joy), 90 g

Latte-aines, inkivääri-kurkuma (Ginger Joy), 90 g
8,95 €
( 99,44 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Mausteinen makumatka odottaa - kohti ääretöntä ja sen yli!

Yksityiskohdat

Tässäpä tarjolla kulauteltavaksesi mahtavan mausteinen, uniikki kimara inkivääriä, kurkumaa ja kanelia yhdistettynä kermaiseen kookokseen ja mausteneilikkaan. Aisteja avaava latte-sekoitus lämmitää mieltä ja stimuloi kroppaasi pystymään parhaimpaansa. Ihan iisisti vaikka läpi harmaan kiven!

Kookosmaitopohjainen viettelys on tämä lumoava latte-aines, josta loihdit käden käänteessä mainion makuista juomaa. Pukkan loistolatte saa päivän paistamaan risukasaan ja mielesi nousemaan arjen yläpuolelle!

Juo nyt itsesi entistäkin ehommaksi - mainio makumatka on nyt aivan ulottuvillasi! Tässä ylellisessä kulauteltavassa tehoaineina temmeltävät iskevä inkivääri, varsin monipuolisesti hyvinvointia tukeva kurkuma ja lempeän herkullinen manteli. Makuhermoja helisyttelee ja koko homman maaliin viimeistelee mausteneilikka.

Tämä juoma-aines saa hyvinvointisi kukoistamaan - iske kiinni ja ihastu itsekin!

Luomu/Vegaaninen/Kofeiiniton/Gluteeniton. 15 annosta/ pussi.

Juoma-aineksessa mukana komeileva, terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa pahoinvointia, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Pukkan ylivertaisen latte-aineksen ainesosana paistatteleva kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden  ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkumajuoma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa. Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, jonka tehoa hyvinvoinnin monipuolisena edistäjä ei turhaan ylistetä!

Näin loihdit mahtavan latte-juoman Pukkan latte-aineksista:

Lämmitä 250 ml suosikkimaitojuomaasi (mantelimaito, kauramaito tms)
Sekoita 2 teelusikallista Pukkan latte-sekoitusta tilkkaan (kasvi)maitoa, jotta saat tasaisen koostumuksen.
Lisää loput suosikkimaidostasi ja sekoita hyvin.
Makeuta halutessasi luomuhunajalla tai vaikkapa taateli- tai agave-siirapilla.
Hengitä syvään ja nauti juomasi hyvillä mielin!

Lisätiedot

  • EAN: 5060519143242
  • Ainesosat:

    Kookosmaitojauhe* Blue Weber agaveinuliini*,inkiväärijauhe (17%),ceylonkaneli* (3%),kurkumajauhe (3%)*,riisitiiviste*, holistinen inkivääriuute (0,5%sisältää ei luomu paakkuuntumisenestoainetta)* ,mausteneilikka (0,25%)*, muskottijauhe (0,25%)*

    * = luomulaatua.

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Inkivääri, Kaneli, Kurkuma, Terveysjuomat
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu