Lakritsinjuurijauhe (lakritsijauhe, lakritsajauhe), 80 g

Lakritsinjuurijauhe (lakritsijauhe, lakritsajauhe), 80 g
5,70 €
( 71,25 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Luomulakritsia ja leppoisaa eloa!

"Kun sekoittaa Kung Markatan lakritsinjuuriuutejauhetta, Rapunzelin vaniljajauhetta ja Puhdistamon spirulinajauhetta veteen, niin tuloksena on maistuvaa ja terveellistä settiä! Kyseinen lakritsinjuuriuutejauhe sopii myös teehen ja muihin juomiin makeutta antamaan."

- Mikko

Yksityiskohdat

Luomulaatuinen lakritsajauhe on kuuluisa makeuttaja ruuanlaitossa ja leivonnassa, erityisesti käytetty jälkiruokien makeuttamiseen. Erinomainen mauste eksoottisiin ruokiin, pannacottaan ja vaniljajäätelöön.

Lakritsijauhe antaa luonnollista makeutta, sitä käyttämällä voit säästää sokerinkäytössä.


Herkullisen makoisa lakritsinjuuri vahvistaa vastustuskykyä, parantaa ruuansulatusta, vaikuttaa suotuisasti ihon terveyteen, antaa energiaa ja tekee hyvää myös virtsa- ja hengitysteille.


Maanmainiolla lakritsinjuurella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että lakritsinjuurikaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 7391835917216
 • Ainesosat: Ainesosat: jauhettu lakritsanjuuri*.*= luomulaatua.

  Ravintosisältö/100g:
  energia 1332 KJ/312 kcal
  hiilihydraatteja 65 g
  proteiinia 7 g
  rasvaa 0 g
  ravintokuitua 12 g
  natrium 0,54 g
 • Alkuperämaa: Ruotsi
 • Tuotetyyppi: Lakritsi, Mausteet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen