L-Teaniini, 50 g

L-Teaniini, 50 g
17,95 €
( 359,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Kotimainen, korkealaatuinen aminohappovalmiste.

Yksityiskohdat

L-Teaniini on aminohappo, jota löytyy luontaisesti vihreästä teestä. L-teaniini aminohapolla on jännitystä poistava ja rauhoittava vaikutus. Lisäksi L-teaniini parantaa kognitiivisia toimintoja.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Aikuisille 1 mittalusikallinen (0,3 ml) vuorokaudessa. Sekoita pieneen määrään nestettä.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430050003296
  • Ainesosat: Ainesosat: L-teaniini.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Aminohapot
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen