Kuusiosainen sivellinsetti

Kuusiosainen sivellinsetti
23,90 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Autuas apuri arki- ja juhlameikin loihtimiseen.

Yksityiskohdat

Ihana ja monipuolinen sivellinsetti vaikka matkalle mukaan. Sopii niin arki- kuin juhlameikinkin luomiseen. Vegaaninen.

Sisältää viisi perussivellintä sekä sivellinpussin:
- Peitevoidesivellin, jolla peität huomaamattomaksi varjot silmien alta ja ihon virheet ilman, että likaa tai rasvaa kulkeutuu sormenpäistä kasvoille.
- Poskipunasivellin, jonka avulla raikastat meikin viimeistellyn näköiseksi. Pyöräytä poskipunaa kevyesti poskiluun alueella.
- Luomivärisivellin, jolla pohjustat koko liikkuvan luomen alueen tai teet siistin häivytyksen.
- Silmänrajaussivellin, joka sopii geelimäisen, nestemäisen tai puuterimaisen rajauksen tekemiseen. Voit myös käyttää sivellintä kulmakarvojen huolitteluun.
- Kulma- & ripsiharjakampa auttaa pitämään kulmakarvat siistissä muodossa tai muuttaa ripsiväristä paakkuuntuneet ripset luonnollisen erotelluiksi.
- Sievä ja ekologinen meikkipussi, joka pitää siveltimet siisteinä.

EcoTools valmistaa kauniita, laadukkaita ja käytännöllisiä meikkisiveltimiä ja muita ihania tuotteita kasvojen ja vartalon hemmotteluun. Siveltimissä on käytetty synteettistä taklonia, jota monet ammattilaismeikkaajatkin käyttävät. 100 % vegaaniset siveltimet on taklonin lisäksi valmistettu kierrätetystä alumiinista ja bambusta. Muutkin EcoToolsin käyttämät materiaalit on pyritty tekemään kierrätetyistä materiaaleista aina pakkauksiin asti.

Lisätiedot

  • EAN: 0079625012064,079625012064
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Sivellinsetit