Kuusiosainen sivellinsetti

Kuusiosainen sivellinsetti
23,90 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Autuas apuri arki- ja juhlameikin loihtimiseen.

Yksityiskohdat

Start the Day Beautifully – sivellinsetissä on mukana kaikki tarvittavat siveltimet täydellisen meikin tekoon. Setti sisältää 5 must-have sivellintä sekä säilytystarjottimen.

Sisältö:
1. Viistopäinen meikkivoidesivellin
2. Multitasking harja peitevoiteelle tai silmämeikin pohjustukseen
3. Defined crease -varjostussivellin silmämeikille
4. Viistopäinen rajaus ja kulmavärisivellin
5. Puuteri- tai poskipunasivellin
6. Säilytystarjotin

TASOITA POHJA: Luo virheetön pohja viistopäisellä meikkivoidesiveltimellä. PEITÄ: Käytä multitasking shading -sivellintä peittääksesi ihon pienet virheet tai levitä silmämeikin pohjustusväri liikkuvalle luomelle. VARJOSTA: Lisää ja häivytä luomiväri käyttäen defined crease -varjostussivellintä KOROSTA: Rajaa silmät ja luo kulmat viistopäisellä rajaus- ja kulmavärisiveltimellä. VIIMEISTELE: Levitä puuteria tai poskipunaa kasvoille Full Blush brush – siveltimellä. SÄILYTÄ: Järjestele ja säilytä siveltimesi Ecotoolsin Beautify Brush System™ - säilytysjärjestelmällä.

EcoTools siveltimissä on synteettinen ja erittäin pehmeä harjaosa, joka sopii vegaaneille. Siveltimien varsiosa on ekologista ja nopeasti uusiutuvaa bambua, metalliosat ovat valmistettu kierrätysalumiinista. Kaikki tuotteiden painatukset tehdään soijamusteella. Oikein hoidettuna sivellin on erittäin kestävä käytössä.

Lisätiedot

  • EAN: 00079625016062,0079625012064,079625012064,079625016062
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Sivellinsetit
  • Ominaisuudet: vegaaninen