Kuulaan kaunis, Katja Kokko

Kuulaan kaunis, Katja Kokko

Normaali hinta: 29,95 €

Special Price 20,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Luonnonkosmetiikkagurun uusi opas Korealaisen kauneuden saloihin!

Yksityiskohdat

Korealainen kosmetiikka, K-beauty eli Korealainen ihonhoito on meillä Ruohonjuuressakin yksi suurimmista trendeistä luonnonkosmetiikan saralla ja se kiinnostaa länsimaissa nyt enemmän kuin koskaan! Tämä kirja uppouduttaakin sinut sen syvimpiin saloihin, mutta kertoo myös vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ottaen samalla huomion Suomalaiset kauneusperinteet.

Luonnonkosmetiikka-bloggari ja mielipidevaikuttaja Katja Kokko kertoo kirjasta kuinka saavuttaa heleä, luonnollisen kaunis iho? Miten vaivattomuutta ihonhoitoonsa kaipaava voisi noudattaa ihonhoitorutiiniaan rennosti, mutta tehokkaasti? Entä miten ymmärtää korealaista kosmetiikkaa pintaa syvemmältä tai suunnistaa kosmetiikkaviidakossa, käytti sitten ihonhoidossa korealaista tai muuta luonnonkosmetiikkaa?

Hyvin hoidettu, heleä iho on kuin taiten keitetty ja kauniisti kiiltävä kuorittu kananmuna. Näin korealaiset itse kuvaavat kaunista ja hyvin hoidettua ihoa. Korealaisten kuulaan heleät kasvot ja sikäläisen kosmetiikan innovatiiviset menetelmät ovat parhaillaan näkyvin ja nopeimmin kasvava trendi kauneudenhoidossa.

Katja Kokko on inspiroinut ihmisiä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon jo kahden vuosikymmenen ajan. Hän on luonnonkosmetiikkamaailman valovoimainen vaikuttaja joka tuntee niin tuotteet ja raaka-aineet kuin kotimaiset ja kansainväliset trendit. Suositulla katjakokko.com-sivustollaan hän esittelee tuoreimmat ilmiöt tinkimättömästi ja intohimolla – käytännön vinkkejä unohtamatta. Sivusto on jokaisen ihostaan tietoista huolta pitävän luottotietopankki.

Voit lukea lisää Korealaisesta ihonhoidosta myös meidän sivuiltamme esimerkiksi 7 skin method -bloggauksestamme.

Ehdottomasti kannattaa tutustua myös huippumerkki Whamisan tuotteisiin!

Lisätiedot

  • EAN: 9789512413850
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka