Kurpitsansiemenjauho, 800 g

Kurpitsansiemenjauho, 800 g
12,90 €
( 16,13 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Ravinteikas ja monikäyttöinen lisä ruoan valmistukseen!

Yksityiskohdat

Styrian-lajikkeen luomutuotetuista kurpitsansiemenistä jauhettu vähärasvainen, proteiinipitoinen kurpitsansiemenjauhe on erittäin ravinteikas ja monikäyttöinen lisä ruokavalioon. Kurpitsansiemenissä on runsaasti hyviä rasvahappoja, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja E-vitamiinia sekä kohtuullisesti kaliumia, fosforia, kuparia ja seleeniä sekä kuitua.

Käytä kurpitsansiemenjauhetta korvaamaan osa leivontajauhoista, tuomaan lisärakennetta smoothieisiin ja munakkaisiin, sekä keittojen suurustamiseen.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että kurpitsansiemenetkään eivät tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430055210637,6430055211757
 • Ainesosat: Ainesosat: Vähärasvainen kurpitsansiemenjauho*, suola. *=Luomutuotettu.

  Ravintosisältö/100g:
  Energiaa: 1598 kj/381 kcal
  Proteiinia: 55 g
  Hiilihydraatteja: 5.2 g
  - Josta sokereita: 2.2 g
  Rasvaa: 12.3 g
  Kuituja: 14.6 g
 • Alkuperämaa: Itävalta
 • Tuotetyyppi: Kurpitsansiemen, Siemenjauhot
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen