Kukkaisvesi, siankärsämö, 100 ml

Kukkaisvesi, siankärsämö, 100 ml
16,50 €
( 165,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Seka-ja ongelmaihon tasoittava kukkaisvesi.

“Ostin viime viikolla siankärsämön-kukkaisveden, koska minulle alkoi tulla finnejä kasvoihin ja suun ympärillä on jo pitkään ollut punoitusta/ihottumaa. Olen käyttänyt ostamani kukkaisvettä vasta kolme päivää, mutta jo nyt näkyy selvästi muutoksia: kasvojen iho on selvästi rauhoittunut, finnit ovat lähes lähtenyt ja punoitus/ihottuma vähentynyt. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen siankärsämön kukkaisvettä kaikille, joilla on iho-ongelmia.”

- Julia

Yksityiskohdat

Puhdistava ja tasoittava kukkaisvesi seka- ja ongelmaiholle, sopii päänahan rauhoittamiseen ja hiustenhoitoon. Siankärsämö-kukkaisvesi puhdistaa, rauhoittaa ja tasoittaa ihon sävyä. Siankärsämö edistää ihosolujen aktiivisuutta ja parantaa pintaverenkiertoa, joka auttaa vähentämään esimerkiksi ihon punoitusta.

Siankärsämöllä on tulehduksia parantavia ominaisuuksia, joten se sopii hyvin ongelmallisen ja epäpuhtaan, myös akneihon hoitoon. Rauhoittaa, puhdistaa ja hoitaa tulehduksia.

Lisätiedot

  • EAN: 4751019160082
  • Ainesosat: INCI: Achillea Millefolium (Yarrow) flower water*, Leuconostoc/Radish root ferment filtrate. *= luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Latvia
  • Tuotetyyppi: Kukkaisvedet
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka