Kristallideodorantti, stick, 100 g

Kristallideodorantti, stick, 100 g
12,99 €
( 129,90 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Asiakkaidemme suursuosikki!

"Deodoranttikivi on verraton apu pienten haavojen ja esimerkiksi hyttysenpistojen desinfiointiin."

- Maisa

“Parasta deodorantti ikinä! Pitää hienhajun kurissa ja on hajusteeton sekä kestää todella pitkään!”

- Anni

Yksityiskohdat

Kristallideodorantti on turvallinen, alkoholiton deodorantti, joka sopii lisäaineettomana luonnontuotteena mainiosti myös hyvin herkkäihoisille.

Kristallideodorantin teho perustuu sen antibakteerisuuteen: se tappaa hien bakteerikannan, jolloin hiki ei haise. Kristallideodorantti ei häiritse ihohuokosten normaalia toimintaa (tuki hikirauhasia tms.) vaan on luonnollinen ja edullinen valinta deodorantiksi. Antibakteerista kristallideodoranttia voit käyttää myös itikanpuremien ja parranajon jälkeisten haavojen desinfiointiin.

Vegaaninen.


Kalialuna on luonnossa esiintyvä mineraalikristali. Se on ihoa supistava, antiseptinen ja potentiaali antibakteerinen aine. Kalialuna estää hajubakteerien kasvua iholla, mutta ei estä hikoilua. Tästä syystä sitä käytetään luontaisena deodoranttina. Tätä mineraalia käytetään usein perinteisessä lääketieteessä, esim. Ayurvedassa sitä kutsutaan nimillä phitkari tai saurashtri, ja perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä sitä kutsutaan nimellä ming fan.

On tärkeää ymmärtää ero deodoranttien ja antiperspiranttien välillä. Deodorantit (de-odour - poistaa hajua) ovat tuotteita, jotka sisältävät hajubakteerien kasvua ehkäiseviä antibakteerisia aineosia. Deodorantit toimivat ehkäisemällä hajuja, mutta ne eivät ehkäise keholle luonnollista hikoilua. Antiperspirantit (anti-perspire - hikoilua ehkäisevä) ovat tuotteita, jotka tukkivat hikirauhaset ja estävät hikoilun. Tavanomaiset antiperspirantit sisältävät hikirauhasia tukkivia raaka-aineita, kuten Aluminium chlorohydrate ja Aluminium liittyvät tuotteet.

Sante-sarjan luonnonkosmetiikkasertifioidut laatutuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri- tai hajusteaineita, synteettisiä säilöntäaineita eikä petrokemian ainesosia. Sante-tuotteita, tai mitään muutakaan Ruohonjuuressa myytävää luonnonkosmetiikkaa ei ole testattu eläimillä - Sinun ja ympäristösi parhaaksi.

Lisätiedot

  • EAN: 4025089042730,4025089073727,4025089075721
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Deodoranttipuikot
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen