Kookosvesi, 310 ml

Kookosvesi, 310 ml
2,35 €
( 7,58 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Virkistävän raikas kookosvesi on täydellinen nesteyttäjä ja janon sammuttaja!

“Vie kielen mennessään ja janon mennessään. Parasta kookosvettä ever!” -Teia

"Ihana raikas janon sammuttaja!" -Sari

"Ylivoimaisesti parhaan makuinen kookosvesi. Tähän jää koukkuun!” -Ida

“Mahtava janojuoma suoraan jääkaapista nautittuna! Maistuu treenien tai saunan jälkeen ja nesteyttää tehokkaasti. Paras kookosvesi ikinä - myös maun puolesta!” -Heidi

“Kesäkuumilla paras juoma minkä vaan voi valita! Nesteyttää ja virkistää ihanasti myös työpäivän aikana tai vaikkapa lauantaisaunan jälkeen.” -Salla

Yksityiskohdat

Maailman parhaimman makuinen, nuoresta vihreästä thaimaalaisesta kookospähkinästä saatu 100% kookosvesi. Lisäaineita? Ei todellakaan. Tiivisteestä? Ei missään nimessä, vaan 100% aitoa tavaraa nuoresta kookospähkinästä. Ei mitään ylimääräistä!

Puhdistamon Kookosvesi valittiin Ruohonjuuren parhaaksi juomaksi vuonna 2016! "Puhdistamon kookosvesi on maultaan ylivertainen, viettelevän virkistävä valinta - ja toden totta kulauteltavien aatelia." Luonnon oma täydellinen urheilujuoma on täydellinen nesteyttäjä ja janon sammuttaja. Olemme ottaneet kaiken huomioon ja hyväksyneet veden ainoastaan parhaista valikoiduista vihreistä kookospähkinöistä.

Sihauta tölkki auki ja nauti! Maistuu ja virkistää erinomaisesti erityisesti rankan urheilusuorituksen tai saunan jälkeen. Instant kesäfiilis – missä ikinä oletkin. Parhaimmillaan jääkylmänä!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 310310310,6430039221369
  • Ainesosat: Ainesosat: Kookosvesi
  • Alkuperämaa: Ei
  • Tuotetyyppi: Kookosvedet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen