Kookospalmusokeri (kookossokeri), 600 g

Kookospalmusokeri (kookossokeri), 600 g
5,90 €
( 9,83 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Terveellisempää makeutusta kookossokerista.

”Palmusokeri on pelastukseni, koska tunnustaudun sokerihiireksi. Kuivahedelmät tms. eivät todellakaan korvaa herkuttelua mun kohdalla. Turvallinen, terveellinen ja ei edes juurikaan nosta verensokeria - en voi makeuttajalta enempää vaatia. Toimii myös lapsilla eli suosittelen lämmöllä.”

- Susanna“Ihanan pehmeä ja miellyttävä sokeri on tämä kookospalmusokeri. Herkullista aamupuuron ja kahvin kanssa. Kookospalmusokerin glykeeminen indeksi on tunnetusti alhainen eli ei nosta verensokeria tarpeettomasti.”

- Niko

Yksityiskohdat

Suuren suosion makeuttajana saavuttanut palmusokeri (jota myös kookospalmusokeriksi ja kookossokeriksikin kutsutaan) on kuivattua kookospalmun nektaria. Palmusokerin maku on herkullisen karamellimainen ja hieman paahteinen. Palmusokeri antaa ruokiin makeuden lisäksi hienostuneen aromin. 

Kookospalmusokerilla on myös alhainen glykeeminen indeksi, eli se ei nosta verensokeria yhtä radikaalisti. Kookospalmusokeria on kehuttu maailman ekologisimmaksi makeuttajaksi, sillä kookospalmusta saadaan palmusokerin lisäksi niin paljon muutakin käyttökelpoista.

Foodinin kookopalmusokeri tuotetaan eettisesti ja kestävän kehityksen mukaan Indonesiassa. Se valmistetaan hellävaraisesti kasaan keittäen, minkä vuoksi se ei ole niin karamellisoitunutta kuin kookossokeri yleensä on ja se onkin maultaan hieman hillitympi.

Käyttö:

Käytä palmusokeria missä tahansa ruoanlaitossa ja leivonnassa, kun haluat luonnonmukaisempaa ja ravinteikasta makeutusta!

Lisätiedot

 • EAN: 6430051820663,6430055211702,6430055215946,6430055215953
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Kookospalmusokeri, eli kookossokeri tai palmusokeri*
  * = luomulaatua

  Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa: 300 kcal
  Proteiinia: 0 g
  Rasvaa: 0 g
  Hiilihydraatteja: 80 g
 • Alkuperämaa: Bolivia
 • Tuotetyyppi: Sokerit
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen