Koivunlehti, 20 g

Koivunlehti, 20 g
5,95 €
( 297,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Raikkaan vihreä detoxtee ja ihastuttava kylpyveden tuoksuttaja!

Yksityiskohdat

Koivunlehtien raikas tuoksu virittää aistisi uuteen kukoistukseen.

Koivunlehdet ovat suosittua teeainesta, jota on jo iät ja ajat käytetty myös rohdoksena, poistamaan ylimääräistä nestettä ja turvotusta kehosta. Koivu-uute avittaa tutkitusti ruuansulatusta. Mausteena koivunlehdet sopivat käytettäväksi persiljan tapaan keitoissa, muhennoksissa, smoothieissa, salaateissa ja keitettyjen perunoiden kera. Lehdet sopivat myös mm. siman valmistukseen ja mikseipä myös vaikka vanilja jäätelön päällä. Kosmetiikassa koivua on perinteisesti käytetty hiusten ja päänahan hoidossa, ja kuivatuista lehdistä voi myös tehdä hyväntuoksuisen kylvyn.

Käyttö yrttiteenä: Mittaa 1 tl kupillista (2 dl) vettä kohti ja anna hautua lähes kiehuvassa vedessä 10­-15 min. Älä käytä isoissa määrin, eikä yli viikon jatkuvaa käyttöä. Koivunlehteä ei suositella sisäiseen käyttöön raskaana oleville eikä diabeetikoille mahdollisen nopean verensokerin alenemisen vuoksi.

Koivunlehdet ovat kerätty villinä Suomen luonnosta vaurioimatta itse puuta. Pakkauspussit ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä sekä kierrätettäviä, katsothan pussista oikeat ohjeet kierrätyksen kannalta.

Heitä siis hyvästit kuormittaville kuona-aineille ja astu elämän kevääseen keveänä kuin perhonen!

Lisätiedot

  • EAN: 6430060710078
  • Ainesosat: Koivunlehti.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Yrtit
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen