Kirkastettu voi (ghee), 300 g

Kirkastettu voi (ghee), 300 g
11,75 €
( 39,17 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu
Laadukas ja herkullinen valinta.

Yksityiskohdat

Tässpäs puhdikas purkillinen hyvää rasvaa terveytesi tueksi! Kirkastettu voi eli ghee voi sopii erinomaisesti paistamiseen ja kaikkeen ruuanlaittoon. Sitä käytetään myös ayurvedassa doshien, erityisesti pitan tasapainottajana.

Luomutuotettu, eettisesti valmistettu kirkastettu voi on tehty tuoreesta, luomusertifioiduilla laidunmailla kasvaneen lehmän maidosta.

Ghee mainitaan usein yhtenä ihmiskunnan vanhimmista pyhistä ruuista. Sillä on ollut (ja on edelleen) keskeinen asema joogan ja ayurvedan, parissa. Ghee on noussut suureen suosioon viime vuosina myös terveystietoisten länsimaisten ihmisten keskuudessa.

Ayurvvedassa gheetä arvostetaan laajalti ja sitä käytetään myös ruokaöljynä intialaisen keittiön antimissa. Ayurvedassa kehotetaan käyttämään gheetä ulkoisesti myös palovammojen ja rakkuloiden hoitoon.

Ghee säilyttää ravintoarvonsa myös korkeissa lämpötiloissa ja siksi sitä pidetäänkin yhtenä parhaista öljyistä leipomiseen, hauduttamiseen ja jopa uppopaistamiseen. Gheetä voi mitä mainioimmin käyttää myös leivällä muun levitteen asemasta tai maustaa sillä teen tai kahvin.
Gheen säilyvyys:
Ghee säilyy avaamisen jälkeen ainakin kolme kuukautta, helposti myös kauemmin.
Ghee ei härskiinny helposti edes avaamisen jälkeen eli jääkaappisäilytys ei ole välttämätöntä. Kuitenkin tuote kannattaa pitää viileässä eli ei jääkaappi huonoakaan sille tee.Lisätiedot

 • EAN: 6430048230253
 • Ainesosat: Ainesosat: Voi*
  *= luomulaatua.


  Ravintoarvot/100g:
  Energia 3681 kJ/895 kcal
  Rasva 99,9 g
  josta, tyydyttyneitä rasvahappoja 62,4 g
  Hiilihydraatit 0 g
  josta, sokereita 0 g
  Kuidut 0 g
  Proteiini 0 g
  Suola 0 g


  ingredienser:
  Ekologiskt smör.
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu