Kirkastettu voi (ghee), 300 g

Kirkastettu voi (ghee), 300 g
11,75 €
( 39,17 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu
Laadukas ja herkullinen valinta.

"Ghee eli kirkastettu voi on suosikkituotteeni tällä hetkellä. Sillä se tasapainottaa helposti palelevaa kehoani. Gheetä voi käyttää tavallisen voin tapaan ja sopii erinomaisesti esim. bulletproof- kahveihin. Suosittelen kokeilemaan, mikäli maitotuotteet muuten aiheuttavat ongelmia!"

- Maija


"Ghee eli kirkastettu voi on rasvaa - ja no, rasva vaan on hyvää! Kun ei jaksa odottaa, että voi olisi levityspehmeää, niin gheetä voi kaapaista suoraan lusikalla leivälle. Vähän suolaa päälle ja nam!"

- Mukti“Ghee eli kirkastettu voi sopii paistamiseen, leivän päälle, voisilmänä, leivonnaisiin jne. Tämä tuote sopii kaikille kehotyypeille (ayurveda), sillä on tasapainottava vaikutus!”

- Padma“Ghee eli kirkastettu voi on suosikkini. Ruoanlaitossa käytän pääsääntöisesti vain gheetä sen kuumennuksen keston ja hyvä maun vuoksi. Sopii myös aamupuuroon taikka kurkumamaitoon sekoitettuna.”

- Mikko"Ghee on suosikkini! Rasva on tärkeä osa terveellistä ruokavaliota! Olen suuri pähkinöiden kuluttaja, mutta välillä on hyvä käyttää muitakin rasvalähteitä. Tämä Foodinin Ghee, eli kirkastettu voi on yksi erinomainen rasvanlähde. Se sopii erityisen hyvin ruokien paistamiseen, mutta myös vaikka voisilmäksi puuroon. Kokeile ja ihastu!"

- Nooralotta Neziri, pikajuoksija ja Ruohonjuuren asiakas

Yksityiskohdat

Tässpäs puhdikas purkillinen hyvää rasvaa terveytesi tueksi! Kirkastettu voi eli ghee voi sopii erinomaisesti paistamiseen ja kaikkeen ruuanlaittoon. Sitä käytetään myös ayurvedassa doshien, erityisesti pitan tasapainottajana.

Luomutuotettu, eettisesti valmistettu kirkastettu voi on tehty tuoreesta, luomusertifioiduilla laidunmailla kasvaneen lehmän maidosta.

Ghee mainitaan usein yhtenä ihmiskunnan vanhimmista pyhistä ruuista. Sillä on ollut (ja on edelleen) keskeinen asema joogan ja ayurvedan, parissa. Ghee on noussut suureen suosioon viime vuosina myös terveystietoisten länsimaisten ihmisten keskuudessa.

Ayurvvedassa gheetä arvostetaan laajalti ja sitä käytetään myös ruokaöljynä intialaisen keittiön antimissa. Ayurvedassa kehotetaan käyttämään gheetä ulkoisesti myös palovammojen ja rakkuloiden hoitoon.

Ghee säilyttää ravintoarvonsa myös korkeissa lämpötiloissa ja siksi sitä pidetäänkin yhtenä parhaista öljyistä leipomiseen, hauduttamiseen ja jopa uppopaistamiseen. Gheetä voi mitä mainioimmin käyttää myös leivällä muun levitteen asemasta tai maustaa sillä teen tai kahvin.
Gheen säilyvyys:
Ghee säilyy avaamisen jälkeen ainakin kolme kuukautta, helposti myös kauemmin.
Ghee ei härskiinny helposti edes avaamisen jälkeen eli jääkaappisäilytys ei ole välttämätöntä. Kuitenkin tuote kannattaa pitää viileässä eli ei jääkaappi huonoakaan sille tee.Lisätiedot

 • EAN: 6430048230253
 • Ainesosat: Ainesosat: Voi*
  *= luomulaatua.


  Ravintoarvot/100g:
  Energia 3681 kJ/895 kcal
  Rasva 99,9 g
  josta, tyydyttyneitä rasvahappoja 62,4 g
  Hiilihydraatit 0 g
  josta, sokereita 0 g
  Kuidut 0 g
  Proteiini 0 g
  Suola 0 g
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Ghee
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu