Keltainen marjajauhesekoitus (Keltainen marjajauhemix), 150 g

Keltainen marjajauhesekoitus (Keltainen marjajauhemix), 150 g
14,99 €
( 99,93 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton lisäaineeton sokeriton superfood vegaaninen villi
Elinvoimaa elämääsi, aurinkoa taipaleellesi!

Yksityiskohdat

Väriltääkin energisoiva, mahtavien marjojen vitalisoivia ominaisuuksia tulviva Biokian Keltainen marjajauhemix on fiksu valinta ruokavaliotasi rikastamaan. Aurinkoisen herkullinen mahtikimara pitää sisällään kokonaisista marjoista jauhettua ruusunmarjaa, tyrniä ja lakkaa. 

Keltainen marjajauhesekoitus on terveyttä tulvillaan: se sisältää runsaasti ravintokuitua, C- ja E-vitamiineja sekä kaliumia, kuparia ja magnesiumia. Keltainen marjajauhemix on valmistettu kokonaisena kuivatuista marjoista, jolloin kaikki hyvinvointia tukevat ravintoaineet ovat tässä mixissä visusti tallella!

Aineksina Keltaisessa marjajauhemixissä komeilevat: ruusunmarja 52 %, tyrni 45 %, lakka 3 %. Maista ja innostu itsekin!

Keltainen marjajauhemix on runsaskuituinen ravitsija, joka ei ollenkaan sisällä lisättyjä sokereita - ei yhtään mitään ylimääräistä. Se on tottakai vegaaninen ja gluteeniton veittelys, joka sopii mainiosti vaikkapa puuroon, viiliin, jogurttiin tai smoothien joukkoon nakattavaksi..

Tiesitkö, että yksi ruokalusikallinen Biokia Keltainen marjajauhemixiä vastaa noin yhtä desilitraa tuoreita marjoja? Kyseessä on siis varsin kompakti tarmontuoja!

Biokian Keltainen marjajauhemix sisältää kahmalokaupalla E-vitamiinia ja kaliumia. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Kalium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa ja verenpaineen pysymistä normaalina. Nauti marjajauhetta vaikkapa päivittäin - hyvillä mielin! 

PS: Keltaisella marjajauhesekoituksella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 
Tiedäthän myös sen, ettei mahtavikaan marjakimara tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430505050479,6430505050615
 • Ainesosat:

  Ruusunmarja 52 %, tyrni 45 %, lakka 3 %.

  Jauhettu kokonaisista marjoista.

  RAVINTOSISÄLTÖ / 100 G

  Energia1530 kJ / 366 kcal
  Rasva14 g
  - joista tyydyttynyttä1,8 g
  Hiilihydraatti22 g
  - josta sokereita7 g
  Ravintokuitu45 g
  Proteiini8,6 g
  Suola0,01 g


  VITAMIINIT JA HIVENAINEET / 100 G

  C-vitamiini120 mg
  E-vitamiini16,2 mg
  Kalium1100 mg
  Kupari0,56 mg
  Magnesium140 mg

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Marjajauheet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, lisäaineeton, sokeriton, superfood, vegaaninen, villi