Kehäkukkavoide, 50 ml

Kehäkukkavoide, 50 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
"Stressi-ihon" elvyttäjä - apuna taistelussa sinisen valon aiheuttamia ihovaurioita vastaan!

Yksityiskohdat

Provida-sarjan Kehäkukkavoiteen aktiiviaineet, kehäkukkaöljyuute ja kehäkukkauute sisältävät luteiinia, joka on antioksidanttina ja karotenoidina yksi merkittävimmistä kehäkukan ihonhoidollisista komponenteista. Luteiini suojaa ihoa sinisen valon haitoilta (luonnollinen auringonvalo + keinotekoinen valo) absorboimalla sinisen ja vihreän valon aallonpituuksia. Yhdessä antioksidanttien kanssa se ehkäisee ja hidastaa ulkoisista tekijöistä johtuvia ihon ikääntymismuutoksia ja vaurioita. 

Providan Kehäkukkavoide on uudistava, vitalisoiva ja kevyt hoitovoide tukkeutuneelle sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Virkistää ihon toimintoja ja sitoo hyvin kosteutta. Sopii myös janoiselle ja väsyneelle ”stressi-iholle”. Palauttaa ihon vitaalisuuden ja rauhoittaa ärsytystä. Hoitaa ihon kireydestä johtuvia tukkeutumia ja ’stressinäppylöitä’. Voidaan käyttää päivävoiteena tai 24 h hoitovoiteena. Ayurvedisesti PITTA- ja KAPHA -ihojen kosteusvoide.

Luonnonkosmetiikka-sertifikaatin omaavat, laadukkaat ja hellävaraiset Provida-tuotteet sisältävät aitoja, valvotusti luonnonmukaisia raaka-aineita mm. aitoja eteerisiä öljyjä, aloe-veraa, puhtaita korkealaatuisia kasviöljyjä, luontaisia vitamiineja ja kasviuutteita. Älä anna tuotteiden vaatimattoman ulkonäön hämätä - nämä tuotteet ovat laadultaan aivan huikean hyviä. Providan ihonhoitoideologian mukaisesti ihoa hoidetaan lempeästi mahdollisimman ”syötävillä” raaka-aineilla samalla tukien sen omia luonnollisia toimintoja.

Lisätiedot

 • EAN: 4260009210053
 • Ainesosat:
  INGREDIENTS / INCI:

  Aqua. Glycine soja oil*. Lanolin. Brassica campestris seed oil***. Cera alba*. Calendula officinalis flower***. Prunus amygdalus dulcis oil*. Sorbitol. Melissa officinalis leaf oil*. Rosa centifolia extract*. Mel*. Rosa centifolia flower oil. Tocopherol. Parfum**. (Limonene**. Citronellol**. Geraniol**.) 

  * = From controlled organic cultivation
  ** = Natural essential oils 
  *** = Demeter / Biodynaamisesti viljelty
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Hoitovoide
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka