Kehäkukkavoide, 50 ml

Kehäkukkavoide, 50 ml
23,95 €
( 479,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
"Stressi-ihon" elvyttäjä.

Yksityiskohdat

Uudistava, vitalisoiva ja kevyt hoitovoide tukkeutuneelle sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Virkistää ihon toimintoja ja sitoo hyvin kosteutta. Sopii myös janoiselle ja väsyneelle ”stressi-iholle”. Palauttaa ihon vitaalisuuden ja rauhoittaa ärsytystä. Hoitaa ihon kireydestä johtuvia tukkeutumia ja ’stressinäppylöitä’. Voidaan käyttää päivävoiteena tai 24 h hoitovoiteena. Ayurvedisesti PITTA- ja KAPHA -ihojen kosteusvoide.

Luonnonkosmetiikka-sertifikaatin omaavat, laadukkaat ja hellävaraiset Provida-tuotteet sisältävät aitoja, valvotusti luonnonmukaisia raaka-aineita mm. aitoja eteerisiä öljyjä, aloe-veraa, puhtaita korkealaatuisia kasviöljyjä, luontaisia vitamiineja ja kasviuutteita. Älä anna tuotteiden vaatimattoman ulkonäön hämätä - nämä tuotteet ovat laadultaan aivan huikean hyviä. Providan ihonhoitoideologian mukaisesti ihoa hoidetaan lempeästi mahdollisimman ”syötävillä” raaka-aineilla samalla tukien sen omia luonnollisia toimintoja.

Lisätiedot

 • EAN: 4260009210053
 • Ainesosat:
  INGREDIENTS / INCI:

  Aqua. Glycine soja oil*. Lanolin. Brassica campestris seed oil***. Cera alba*. Calendula officinalis flower***. Prunus amygdalus dulcis oil*. Sorbitol. Melissa officinalis leaf oil*. Rosa centifolia extract*. Mel*. Rosa centifolia flower oil. Tocopherol. Parfum**. (Limonene**. Citronellol**. Geraniol**.) 

  * = From controlled organic cultivation
  ** = Natural essential oils 
  *** = Demeter / Biodynaamisesti viljelty
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Hoitovoide
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka