Seitanpaistiaines, (Kasviskinkkuaines,Sika Säkissä), 375 g

Seitanpaistiaines, (Kasviskinkkuaines,Sika Säkissä), 375 g
6,99 €
( 18,64 € / kg )

Saatavuus:Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Hyvän omantunnon herkullinen, vegaaninen kasviskinkkuaines.

”Helppo ja todella maukas ratkaisu porkkananpurijan joulupöytää notkuttamaan! Tällä vegekinkkuaineksella onnistut varmasti!”

- Johanna

Yksityiskohdat

Tässäpä aiemmin Sika Säkissä-nimellä tunnettu seitanpaistiaines, josta loihdit käden käänteessä ja varmasti onnistuneen muhkean kasviskinkun juhlapöytääsikin notkuttamaan.

Valmistusohje: Kaada pussin sisältö kulhoon ja sekoita, jotta kaikki ainekset menevät varmasti sekaisin. Sekoita 3,5 dl vettä ja 0,75 dl öljyä erillisessä kulhossa. Kaada nesteet jauhoseoksen joukkoon ja sekoita nopeasti jauhot nesteeseen. Vaivaa taikinaa käsin parin minuutin ajan, jotta siitä tulee kiinteää. Muotoile taikinasta noin 20 cm pituinen tanko. Kääri kinkku tiiviisti folioon. Aseta kinkku uunipellille tai paistonkestävään astiaan. Paista 175 °C:ssa ensin 45 min, käännä ylösalaisin ja paista toiset 45 min (yht. 90 min). Avaa folio ja anna kinkun jäähtyä.

Voit halutessasi hunnuttaa kinkun levittämällä sen pinnalle sinappia ja ripottelemalla päälle korppujauhoja. Paista kinkkun tällöin vielä 10-15 min 250 °c:ssa kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin.

Valmis seitankinkku säilyy jääkaapissa useita päivä. Seitankinkku voidaan myös pakastaa. Sisältää vehnää ja gluteiinia. 

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 430033178454,6430033177129,6430033178461
  • Ainesosat: Ainesosat: vehnägluteiinijauho, kikhernejauho, ruususuola, jauhettu sipuli, jauhettu savupaprika, jauhettu mustapippuri, jauhettu valkopippuri, rouhittu valkosipuli, rosmariini.

    Sisältää vehnää ja gluteenia. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Seitan