Karppisokeri, 430 g

Karppisokeri, 430 g
9,90 €
( 23,02 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Kaloriton ihmemakeuttaja - karppisokeri!

Yksityiskohdat

Alkuperäinen Karppisokeri on 100% luontaista "sokeritonta sokeria" makeutukseen. Rypälesokerista luontaisen käymisprosessin avulla valmistettua puhdasta erytritolia, joka on kaloriton sokerialkoholi. Sen glykeeminen indeksi on nolla: ei imeytyviä hiilihydraatteja eikä nosta verensokeria. Karppispkeri soveltuu kaikkeen makeutukseen tavallisen sokerin tavoin - leivonnassa kuitenkin pidempi nostatusaika. Iso, täysin tavallista sokeria vastaava kristallin koko ja rakenne. Sopii karppaajille, diabeetikoille, laihduttajille.

Erytritolilla on voi olla suuria määriä käyttäessä laksatiivisia vaikutuksia, mutta muihin sokerialkoholeihin verrattuna erytritolin laksatiiviset vaikutukset ovat vähäisemmät.

Vinkki: Karppisokerista saat helposti leivontaan sopivaa tomusokeria jauhamalla sitä viiden sekunnin ajan teho- tai sauvasekoittimella.

Karppisokerin raaka-aineena käytetään siis rypälesokeria, joka vaativan käymisprosessin tuloksena muuttuu erytritoliksi. Erytritoli on sokerialkoholi kuten esim. tuttu ksylitoli. Sokerialkoholit eivät nimestään huolimatta kuitenkaan ole ole alkoholia tai sokeria - esim. eryrtitoli on luontainen yhdiste jota on sekä hedelmissä kuten päärynässä ja meloonissa ja joita ihmiskeho tuottaa myös jatkuvasti itse.

Erytritoli maistuu lähes yhtä makealle kuten tavallinen sokeri mutta se ei nosta verensokeria lainkaan. Se poistuu elimistöstä virtsan mukana eikä sillä ole mitään tunnettuja haittavaikutuksia. Karppisokerilla ei ole vuorokausisaantirajoitusta ja myös lapset ja raskaana olevat voivat nauttia sitä huoletta. Karppisokeri on luontainen makeutusaine jolla voi korvata sokerin ilman sokerin kaloreita.

Japanissa, jossa Karppisokeri on keksitty, on sitä on käytetty turvallisesti jo yli 40 vuoden ajan.

Lisätiedot

 • Ainesosat: Ainesosat: 100% erytritoli rypälesokerista.

  Ravintoarvo / 100 g:
  Energiaa 0 kj (0 kcal)
  Proteiinia 0 g
  Hiilihydraatteja 100 g
  josta imeytyviä 0 g
  josta sokeria 0 g
  josta sokerialkoholeja 100 g
  Rasvaa 0 g
 • Alkuperämaa: Kiina
 • Tuotetyyppi: Erytritoli ja xylitoli
 • Ominaisuudet: hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen