Täyden spektrin hamppuöljy (Hempaattinen-hamppuöljy), 30 ml

Täyden spektrin hamppuöljy (Hempaattinen-hamppuöljy), 30 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Voimaa kotimaisesta hampusta!

Yksityiskohdat

Tässäpä pullo täynnä tarmoa ja hoivaa! Hempaattisen täyden spektrin hamppuöljy on ihka ensimmäinen täysin kotimaisin voimin valmistettu  hampun täyden spektrin hyvinvointituote'?

Suomalaiset sertifioidut hamput'on käsin valikoitu ja poimittu juuri tätä jymyöljyä varten.

Tuote on analysoitu laboratorio-olosuhteissa ja todettu, ettei se sisällä THC:ta lainkaan. THC-A:ta Hempaattinen-hamppuöljy sisältää korkeimmillaan''*' 0,02%, 'joka alittaa moninkertaisesti lain salliman määrän.

Suuren suosion saavuttaneen Hempaattinen-hamppuöljyn sisältämät yhdistekokonaisuudet eivät paranna mitään tautia itsessään, mutta ne asettavat elimistön homeostaasin ja solujen toiminnan sekä näiden ja elimien toiminnan säätelyn mahdollisimman normaalille tasolle. Tämän seurauksena endokannabinoidijärjestelmällä varustetut eliöt saavuttavat aikaisempaa korkeamman hyvinvoinnin ja terveyden tason.

Täyden spektrin hamppuöljystä on saatu kosolti hyviä kokemuksia endokannabinoidijärjestelmän tasapainottamisessa. Siksi Hempaattinen-happuöljyn onkin noussut suureen suosioon Ruohonjuuren terveystietoisten asiakkaiden keskuudessa.

Hempaattinen-hamppuöljyn käyttö:
1-15 tippaa 1-3 kertaa vuorokaudessa ennen ruokailua. Jotta varmistat oivan imeytymisen suun limakalvoilta, laita tipat kielen alle ja anna olla parisen minuuttia ennen nielaisua. Öljyn voi toki nauttia sekoitettuna esimerksi veteen tai mehuun. 

Muita ohjeistuksia
Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää ja säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.
Mikäli olet raskaana, imetät tai kovasti sairas, keskustelethan lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Pullo kannattaa ravistella ennen käyttöä ja se kannattaa säilyttää kaapissa, huoneenlämmössä. Muistathan myös, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Lisätiedot

  • EAN: 6429810055019
  • Ainesosat: Hamppu, hampunsimenöljy ja oliiviöljy
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hamppu
  • Diet: gluteeniton, rawfood, vegaani, vegaaninen
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, rawfood, sokeriton, superfood, vegaaninen