Kannabisöljy, täysi spektri, 30 ml

Kannabisöljy, täysi spektri, 30 ml
29,95 €
( 998,33 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Voimaa kotimaisesta hampusta!

Yksityiskohdat

Tässäpä pullo täynnä tarmoa ja hoivaa!
Se on ensimmäinen täysin kotimaisin voimin valmistettu täyden spektrin kannabisöljy. Suomessa, luomupelloilla kasvavat Finola öljyhamput ovat käsin valikoitu ja poimittu juuri tätä öljyä varten.  Hempaattiinen hamppuöljy sisältää kosolti kaikki hampun hyvät ainekset tiiviissä ja hyvin imeytyvässä muodossa. Fytokannabinoideja, terpeenejä, flavonoideja, vahoja, aminohappoja, pigmenttejä, vitamiineja ja muita hyödyllisiä kannabinoideja sekä tietysti mahtavat omegat ja antioksidantit.

Tähän pulloon on pakattu myös laaja kirjo biologisesti aktiivisia molekyylejä, vaikutukset täydentävät toisiaan ja auttavat palauttamaan kehon kannabinoidijärjestelmän tasapainoisen toiminnan. Biologisesti aktiivisten molekyylien laajan kirjon ja niiden vuorovaikutus (synergistinen vaikutus) edistää endokannabinoidijärjestelmän tasapainoisen toiminnan palauttamista, jolla on tärkeä rooli jokapäiväisen terveytemme luomisessa ja ylläpidossa.

Käyttö
Kolmisen tippaa 1-3 kertaa vuorokaudessa ennen ruokailua. Jotta varmistat oivan imeytymisen suun limakalvoilta, laita tipat kielen alle ja anna olla parisen minuuttia ennen nielaisua. Öljyn voi toki nauttia sekoitettuna esimerksi veteen tai mehuun. 

Tuote on testattu laboratorio-olosuhteissa ja todettu, ettei se sisällä THC:ta lainkaan, mutta THC-A:ta se sisältää 0,02%, eli lain salliman määrän.

Muita ohjeistuksia
Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää ja säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.
Mikäli olet raskaana, imetät tai kovasti sairas, keskustelethan lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Pullo kannattaa ravistella ennen käyttöä ja se kannattaa säilyttää kaapissa, huoneenlämmössä. Muistathan myös, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Lisätiedot

  • EAN: 6429810055019
  • Ainesosat: Hampunsiemen öljy ja hamppu-uute (oliiviöljy)
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: CBD, Hamppu
  • Diet: gluteeniton, rawfood, vegaani, vegaaninen
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, rawfood, sokeriton, superfood, vegaaninen