Scalp Care -hiuspohjaa hoitava shampoo (Final Wash), 200 ml

Scalp Care -hiuspohjaa hoitava shampoo (Final Wash), 200 ml
10,95 €
( 54,75 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Curly Girl -metodin Final Wash -vaiheeseen soveltuva mahtishampoo!

Yksityiskohdat

Kosteuttava, kutinaa ja hilseilyä vähentävä shampoo- Ympäristöä kunnioittaen!

Kuivuudelle ja kutinalle rajat vastaan hep. Tässä kuontalon hellässä pesukaverissa kiitosta niittävät männyn sydänpuu, hellästi pesevät sokeriyhdisteet ja nokkonen, jotka kaikki vähentävät hiusten ja päänahan kuormitusta tuoden sille hellää hoivaa ja suojaa.

Käyttö-ohje: Kastele hiukset ja levitä päänahkaan, vaahdota hellästi ja anna vaikuttaa hetki, jonka jälkeen pestään pois. Jos hiukset ovat erittäin likaiset, voit pestä kahteen kertaan.

Überwood on saksalainen, Natrue-sertifioitu, hiustenhoitosarja. Sarjan taustalla toimii yritys, jolla on huikeat 70 vuotta takana kampaamotuotteiden valmistusta.

Überwood sarja syntyi, kun haluttiin luoda täysin aidosti ekologinen ja ympäristöystävällinen tuotesarja, niin sisällöllisesti kuin pakkauksellisesti. Ainutlaatuisen ja täysin uniikin sarjasta tekee sen käyttämä männyn sydänpuu yhdessä koivun kanssa. Nämä raaka-aineet pesevät ja ravitsevat hiusta ja päänahkaa hellästi. Ja mahtavana asiana toki komeilee aivan omaa luokkaansa oleva patentoitu pakkaus, joka valmistetaan 20% uudistuvasta puutavarasta, jolloin muoivin valmistuksessa tarvittavan raakaöljyn käytön tarve pakkauksessa vähenee huikeat 40%.

Pakkaus soveltuu kuitenkin mainiosti muovinkierrätykseen.

Kestävää ja Innovatiivista hiustenhoitoa - testaa ja totea teho!

Lisätiedot

  • EAN: 4051867300136
  • Ainesosat: INCI: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Betaine, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Citric Acid, Sodium Benzoate, PCA Glyceryl Oleate, Potassium Sorbate, Pinus Sylvestris Wood Extract, Parfum, Sodium Lactate, Sodium Chloride, Arginine, Lactic Acid, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Glycerin, Proline, Limonene, Linalool
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hoitoaineet
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen