Hasseltahna, 250 g

Hasseltahna, 250 g
12,95 €
( 51,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Anna hasseltahnan hurmata!

Yksityiskohdat

Herkullista hasselpähkinätahnaa leivän päälle, jälkiruokiin, ruoanlaittoon. Valmistettu luonnonmukaisesti viljellyistä hasselpähkinöistä kevyesti paahtamalla ja jauhamalla.

Hasselpähkinässä on runsaasti terveellisiä hyviä rasvahappoja .


Pähkinät kutkuttelevat makuhermoja ja ravintoaineidensa vuoksi tekevät hyvää niin mielelle kuten kropalle. Herkulliselta maistuvat, ravinnetiheät hasselpähkinät ovat mitä mainioin kaliumin, kalsiumin ja magnesiumin lähde. Niissä on myös rautaa.

Hasselpähkinöissä on vain vähän imeytyviä hiilihydraatteja mutta runsaasti hyviä rasva- happoja, jotka tukevat terveyttäsi.

Proteiini- ja kuiturikkaat pähkinät edistävät tutkitusti painonhallintaa ja ovat hyväksi sydämen terveydelle.


Rakenteeltaan hasselpähkinät ovat napakan kiinteitä, rouskuvia ja maukkaita. Maista ja ihastu itsekin!

Kun lisäät luomupähkinöitä ruokavalioosi, saat helposti ja herkullisesti tuupatuksi ruokavaliotasi terveellisempään suuntaan. Luomupähkinä on fiksu valinta - maista ja innostu!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että päräyttävinkään pähkinätahna ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 4006040300601
  • Ainesosat: Ainesosat:
    100% hasselpähkinää. Luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hasselpähkinä, Tahnat
  • Ominaisuudet: hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen