Hampunsiemenöljy (hamppuöljy), 200 ml

Hampunsiemenöljy (hamppuöljy), 200 ml
8,99 €
( 44,95 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Anna kotoisen hampun rikastaa ravintosi!

Yksityiskohdat

Miedon pähkinäistä kylmäpuristettua ja kotimaista hampunsiemenöljyä Hirvikorven tilalta. Parhaimmillaan salaateissa ja dipeissä.

Hampunsiemenöljy sisältää runsaasti elimistölle välttämättömiä omega-3, 6- ja 9 -rasvahappoja. Hampunsiemenöljy on varsinainen kauneusöljy, joka tukee myös ihosi hyvinvointia. Nauti laadukasta luomuöljyä sisäisesti (esimerkiksi salaattien joukossa tai sellaisenaan) tai käytä sitä ihoöljyjä (kun levität öljyn suihkun jälkeen vielä hivenen kostealle iholle, öljy levittyy ja imeytyy parhaiten). Hamppuöljy ravitsee ja hoitaa tehokkaasti herkkää ja atooppista ihoa.

Hampunsiemenet sisältävät runsaasti proteiinia, kuitua, magnesiumia ja tiamiinia (B1-vitamiinia). Ne ovat hyvä lähde raudalle, sinkille, foolihapolle (B9), pyridoksiinille (B6). Tämän lisäksi E- vitamiineja, kalsiumia sekä muita tärkeitä mineraaleja. Sisältävät runsaasti arginiini-aminohappoa, sekä kaikki 9 välttämätöntä aminohappoa. Täydellinen omega 3- ja 6-rasvahappojen suhde 1:3!

Omega-3-rasvahapot alentavat veren triglyseridipitoisuutta ja laskevat verenpainetta. Omega 3 rasvahappojen saanti on tärkeää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnille. Ravitsemussuositusten mukainen rasvakoostumus, johon kuuluu omega-3 rasvahappoja, auttaa hallitsemaan kolesteroliasi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430029586003
 • Ainesosat: Hampunsiemenöljyn rasvakoostumus:
  Tyydyttyneet rasvahapot 10 %
  Tyydyttymättömät rasvahapot 89 %
  Omega-3
      Alfalinoleenihappo (ALA) 18 %
      Stearidonihappo (SDA) 0,7 %
  Omega-6
      Linolihappo (LA) 55%
      Gammalinoleenihappo (GLA) 3,3%
  Omega-9
      Oleiinihappo 12%
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Hamppu
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, superfood, vegaaninen