Hampaidenvalkaisujauhe, aktiivihiili, 60 ml

Hampaidenvalkaisujauhe, aktiivihiili, 60 ml

Normaali hinta: 18,95 €

Special Price 10,95 €

( 182,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Hampaat valkoisiksi pikimustan jauheen avulla!

“Hammaskiillettä vauroittamatta poistaa tummentumat hampaan pinnalta. Tämä tuote oikeasti toimii!”

- Hanna

Yksityiskohdat

Nyt hampaat valkoisiksi ihan ilman turhia kemikaaleja!

Georganics-sarjan huippusuosittu hampaidenvalkaisujauhe sisältää hampaita valkaisevaa aktiivihiiltä ja tehostaan kuuluisaa ruokasoodaa sekä ripauksen appelsiinia ja piparminttua estämään tulehduksia ja raikastamaan hengitystä.

Hampaidenvalkaisujauheen tehoaineena komeileva aktiivihiili imee itseensä jopa tuhatkertaisesti oman massansa verran haitallisia aineita, myrkkyjä, kemikaaleja ja likaa. Esimerkiksi tee, kahvi, tupakointi ja punaviini värjäävät hampaita tummemmiksi ja aktiivihiili poistaakin tehokkaasti värjäymät hampaiden pinnalta.

Aktiivihiilipohjaisten hampaidenvalkaisujauheiden huippusuosio ei ota laantuakseen! Georganicsin hampaidenvalkaisujauhe onkin riittoisalla koollaan ja edullisella hinnallaan viimeistään se tarpeeksi hyvä syy kokeilla aktiivihiilivalkaisua. Testaa ja innostu itsekin!

Ruohonjuurenkin hyllyille asiakkaiden toiveiden tuloksena marssineet Georganics-sarjan tuotteet ovat hammaspeikon kauhistus!

Georganicsin tarina alkoi vuonna 2015, kun englantilainen Alex Rocchi alkoi valmistaa keittiössään luonnonmukaista hammastahnaa perheelleen. Pian hammastahnoista kiinnostuivat muutkin ja näin syntyi Georganics. Tuotesarja onkin saanut nopeasti jo yli 45 000 tyytyväistä asiakasta ympäri maailman!

Georganics käyttää tuotteidensa raaka-aineina vain luonnonmukaisia kasveja tai suun terveyttä edistäviä mineraaleja. Tuotteet eivät sisällä mitään synteettisiä, mahdollisesti epäterveellisiä ainesosia. Georganics tuoteperhe on pakattu tyylikkäisiin, helposti kierrätettäviin pakkauksiin ja tuotteet sopivat vegaaneille.

Lisätiedot

  • EAN: 5060480200470
  • Ainesosat: Charcoal Powder^, Sodium Bicarbonate^, Citrus Sinensis Peel Powder*^, Mentha Piperita Oil*^. *Botanical Origin, ^Food grade.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Hampaidenvalkaisu
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen