Hammastahnapakkaus (Pineapple mornings and Blueberry nights toothpastes), 200 ml

2 x 100 ml
Hammastahnapakkaus (Pineapple mornings and Blueberry nights toothpastes), 200 ml
2 x 100 ml
9,95 €
( 49,75 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Kahden hammasharjan pakkaus: toinen tahna aamuksi ja toinen iltaharjaukseen!

”En ole ennen ajatellutkaan, että myös hammastahna voisi olla ihanan luonnollista! Kokeilin Ruohonjuureln valikoimista tätä EcoDentan luonnollisin ainesosin varusteltua hammastahnaa, jossa on vielä erikseen aamuun ja iltaan sopivat tahnat. Suosittelen testaamaan hellempää ja luonnolisempaa hampaidenhoitoa!”

- Nooralotta Neziri, pikajuoksija ja Ruohonjuuren asiakas

"Ecodenta-hammastahnapakkaus on suosikkini: aamuun raikkautta, iltaan hohdetta! Ihana tuplapakkaus. Tuntuu erityisen mukavalle pestä hampaat eri tahnoilla aamuin ja illoin. Molemmat mautovat oikein hyvät ja raikkaat. Hampaat tulivat todella puhtaiksi näillä tahnoilla. Lämmin suositukseni!"

- Ciia

Yksityiskohdat

Ecodenta Pineapple mornings and Blueberry nights toothpastes -hammastahnapakkaus sisältää kaksi erilaista hammastahnaa: ananaksella ryyditettyn tahnan aamuharjaukseen ja fluorilla rikastetun mustikkahammastahnan illaksi.

Tiesitkö, että hampaat tarvitsevat hieman erilaista hoitoa aamulla ja illalla? Tällä Ecodentan hammastahnapakkauksella homma hoituu helpommin kuin heinänteko!

Aamuisin käytettävä hammastahna valmistaa hampaat tulevaa päivää varten suojaamalla hampaita plakkia vastaan ja vahvistamalla hammaskiillettä. Ananaksella rikastettu aamutahna valkaisee hampaita ja tuo pitkän puhtauden tunteen.

Fluoria sisältävä iltahammastahna puolestaan rauhoittaa hampaita ja ikeniä pitkän päivän jälkeen ja vähentää niiden herkkyyttä.

*Bilberry Nights hammastahna: Alle 6-vuotiaille lapsille käytä herneenkokoinen määrä tahnaa ja vältä tahnan nielemistä.
Jos käytät muita fluoria sisältäviä tuotteita samanaikaisesti, kysy neuvoa hammaslääkäriltäsi.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 2 x 100 ml
 • EAN: 4770001000762
 • Ainesosat:

  INCI:
  PINEAPPLE MORNINGS TOOTHPASTE:
  Glycerin*, Hydrated Silica*, Aqua*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Aroma (Limonene), Calcium Hydroxyapatite*, Cellulose Gum*, Bromelain*, Sodium Saccharin. *98% ingredients of natural origin

  INCI:
  BILBERRY NIGHTS TOOTHPASTE:
  Sorbitol*, Hydrated Silica*, Glycerin*, Aqua*, Potassium Nitrate, Sodium Cocoyl Glutamate*, Aroma (Limonene), Cellulose Gum*, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract*, Dipotassium Glycyrrhyzinate*, Sodium Fluoride (1448 ppm F ̄)*, Sodium Saccharin. *94% ingredients of natural origin

 • Alkuperämaa: Liettua
 • Tuotetyyppi: Hammastahnat
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen