Gelee royal -hunaja, 250 g

Gelee royal -hunaja, 250 g
9,95 €
( 39,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta
Ravinteikas valinta, joka petraa muistia ja tuo vipinää vällyjen väliin!

Yksityiskohdat

Terveysvaikutuksillaan terhakoittava sekoitus hunajaa ja kuningatarhyytelöä (jota myös emomaidoksi, royal jellyksi ja gelee royaliksi kutsutaan). Sekoitus sisältää 2,6 % royal jellyä eli kuningatarhyytelöä eli emomaitoa - loppuosa on siis hunajaa.

Maailman huikeimmaksi superfoodiksikin joskus tituleerattu kuningatarhyytelö (royal jelly) sisältää ainesosia, jotka saavat mehiläiskuningattaren kasvamaan tavallisesta mehiläisestä kooltaan moninkertaiseksi. Emomaito eli kuningatarhyytelö on kerrassaan lyömätöntä ravintoa, jota on kautta historian pidetty “nuoruuden ja kauneuden lähteenä”. Emomaito on ollut erityisesti ihon kunnon ja vastustuskyvyn parantamisesta sekä seksuaalisen halukkuuden ja mielialan buustamisesta kiinnostuneiden keskuudessa.

Emomaito eli kuningatarhyytelö sisältää mm. B-ryhmän vitamiineja, kaliumia, kalsiumia, sinkkiä, rautaa ja mangaania sekä aminohappoja.

Se on maailman rikkain astetyylikoliinin lähde. Tämä aivojemme välittäjäaine toimii tärkeässä roolissa aivojemme hermoimpulssien välittämisessä.

Mehiläisten keräämä siitepöly ehkäpä planeettamme kokonaisvaltaisinta ja ravintoa. Pisimpään Venäjällä eläneitä ihmisiä tutkittaessa selkeästi yhteinen nimittäjä oli hunajan ja siitepölyn nauttiminen. Suuri osa pisimpään eläneistä ihmisistä oli mehiläisenhoitajia.

Lisätiedot

  • EAN: 641628711001,6416287110013,6430046220027
  • Ainesosat: Ainesosat:
    hunaja, Gelee royal (100%) 2,6% painosta
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Gelee royal
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta