Geisha Shaver, Grip-malli

Geisha Shaver, Grip-malli

Normaali hinta: 21,95 €

Special Price 16,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Geisha Shaverin mahtimalli on varustettu Grip-varrella, josta ote ei lipsu!

Yksityiskohdat

Geisha Shaver päihittää kertakäyttöiset karvanpoistovehkeet 6-0! Tämä Geisha Shaverin -mahtimalli on varustettu röpöliäisellä grip-varrella, josta ei ote lipsahda haastavimmissakaan olosuhteissa.

Kohta ei ole enää karvoihin katsominen, kun zero waste -henkinen Geisha Shaver antaa kyytiä ihokarvoille ihan käden käänteessä!

Tyylikäs ja fiksu Geisha shaver on ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille sheivausvehkeille. Karvat saat siis kaikkoamaan ilman turhaa ja luontoa kuormittavaa muovijätettä.

Geisha Shaverin avulla ajat karvat iholtasi tehokkaasti, ekologisesti ja hellävaraisesti ihoasi rahtustakaan ärsyttämättä.

Tuote on tehty Zinc Alloysta, mikä on korroosion kestävää ja ruostumatonta. Tämä materiaali on myös kevyempää verrattuna ruostumattomaan teräkseen.

Pakkauksen mukana tulee viisi vaihtoterää ja niiden loputtua voi lisäteriä ostaa Ruohonjuuresta. Käytetyt vaihtoterät voi viedä metallikierrätykseen.

PS: Vaikka Geisha shaver onkin ehkä hivenen naisille suunnattu, niin toki tuote soveltuu myös miehille :)

Geisha shaverin terät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Huomaathan kuitenkin, että myös ruostumaton teräs ruostuu, jos sen jättää peilikaappiin märkänä. Suosittelemme siis kuivaamaan varovaisesti terän käytön jälkeen.

Lisätiedot

  • EAN: 6430062921502
  • Alkuperämaa: Intia
  • Tuotetyyppi: Ihokarvanpoisto