Epsom-suola (karvassuola), 800 g

Epsom-suola (karvassuola), 800 g
9,99 €
( 12,49 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Kylve itsesi kauniiksi ja karkoita kivut kaakkoon!

"“Epsom-suolalla saan ihorukkani kesäkimmoisaksi. Suola kuorii ihanasti, häätää nypyt ja parantaa ihoni (ja kroppani) tasapainoa. Kokeile kropsuttaa kroppaasi saunassa ja kun hellästi hieroo tekee suola ihmeitä myös kasvojen iholle. Jumalainen jalkakylpykin juontuu samasta säkistä! Halutessasi voit piristää sitä vaikka piparminttuöljyllä. Epson-suola riittää todella pitkään!”

- Tuulia

“Turvonneet ja väsyneet jalat? Tee itsellesi virkistävä jalkakylpy tästä suolasta ja kirmaat kuin villi varsa."

- Emmi

“Loistava kipujen karkoittaja kokokylpyyn tai jalkakylpyihin - turvotus lähtee ja kaikenmaailman kolotukset lievittyvät huomattavasti. Tätä voi myös laittaa osan ja merisuolaa loput."

- Kati

“Väsyneitten jalkojen ihmeparannus, joka tosiaan toimii. Kuus/viis!!”

- Jenni L

"Kyllä on lapsilla ihmeteltävää, kun syvänsinisestä juomasekoituksesta tuleekin violettia, kun siihen sekoittaa sitruunamehua. WOW! Colour-power!"

- Heidi

Yksityiskohdat

Magnesiumsulfaattia eli epsom-suolaa/karvassuolaa on käytetty mm. kylpysuoloihin, jalkakylpyihin, ihon kuorintaan ja puhdistamiseen, kasvonaamioihin, hiusten ja hiuspohjan hoitoon. 

Kerrotaan, että kylvyssä se mm. rentouttaa lihaksia, poistaa hienhajua, pehmentää ihoa, auttaa mustelmiin ja turvotuksiin, lievittää kipuja, kosteuttaa ihoa, antaa hiuksiin tuuheutta.

Ihonhoidon monitaituri, myös lihas- ja nivelkipuihin.

Omalla vastuulla, joidenkin suositusten mukaan Epsom-suolaa voi hyvin pieniä määriä ja harvoin käyttää myös sisäisesti puhdistus-/detox-kuurin lopussa veteen sekoitettuna.

Lisätiedot

  • EAN: 6430048231113,6430051821820,6430055211733
  • Ainesosat: Ainesosat: Epsom-suola
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Suolatuotteet