Ruohonjuuren Verkkokauppa

Ruohonjuuren verkkokauppa

ruohonjuuren verkkokauppa asiakaspalvelu

Ruohonjuuren verkkokaupassa sinua odottavat lähes 7 000 toinen toistaan uljaampaa laatutuotetta sekä verrattomat verkkomyyjämme Niko, Anni, Suvi, Matti, Thaer, Päivi, Risto, Ninni, Katja, Victoria, Jenni ja Sari.

Verkkokauppamme asiakaspalvelu palvelee Sinua ilolla  arkisin klo 9 – 17 ja la klo 10 – 16: verkkokauppa@ruohonjuuri.fi, puhelin 040 582 1110.

Tervetuloa hyvän mielen ostoksille Ruohonjuuren verkkokauppaan!

Verkkokaupan usein kysytyt kysymykset ja toimitusehdot

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi myös terveellisemmät palaveritarjoilut ja välipalat työpaikalle sekä yrityslahjat – lue lisää ja tee tilaus!

Asiakkaamme suosittelevat Ruohonjuuren verkkokauppaa:

”Suuret kiitokset nopeasta toimituksesta! Aion tilata teiltä ehdottomasti uudelleen ja olen suositellut teitä monille ystävilleni. Tuotteenne ovat erinomaisia ja palvelu todella mainiota! Mukavaa kevään odotusta!”
”Hain verkkokaupasta tilaamani paketin postista tänään, ja voi veljet siitä tuli hyvä mieli! Ensinnäkin huippua että paketoimiseen oli käytetty muovin sijasta sanomalehtiä ja toisekseen yllärinä tullut protskupatukka lämmitti mieltä töissä kahvitauolla. Kiitos paljon ja jatkakaa samaan malliin, varmasti asioin teillä jatkossakin!”
”Iso kiitos siitä, että edellinen tilaukseni saapui perille pikavauhtia: edellisenä päivänä tilasin ja seuraavana päivänä jo sain paketin kotiin. Juuri näin nettikaupan kuuluukin toimia!!”
”Laitoin palautteen kautta viestiä, että saisiko Greippi astianpesuainetta nettikauppaan tarjolle ja nyt sitä löytyy! Olen erittäin tyytyväinen!! Kiitos!”
”Kiitos ihanan ystävällisestä palvelusta! Olen ollut ihan mielettömän tyytyväinen tilaamiini ruokiin ja kosmetiikkaan. Nyt on hyvät ”varastot” mutta äkkiä ne hupenee. Niinpä jatkossa taas… ”