Ruohonjuuri Sello, Espoo

NYT OSTOKSET KÄTEVÄSTI OVELTA! Soita “ostoslistasi” myymäläämme, niin keräämme tuotteet valmiiksi! Ostokset odottelevat hakijaa myymälässämme ja ne saa siis näppärästi mukaansa heti maksamisen jälkeen. 

ERIKOISTUNNIT RISKIRYHMIIN KUULUVILLE: Kaikissa myymälöissä ensimmäinen aukiolotunti keskiviikkoisin ja sunnuntaisin on varattu erityisesti riskiryhmiin kuuluville asiakkaillemme.

Tervetuloa tekemään fiksuja valintoja Ruohonjuuri Sellon myymälään!

Ruohonjuuri Sello

Sellon Ruohonjuuressa tapahtuu

  • 10.8.2020 klo 12-18 – Nordic health sprays- Testaa ja ihastu!
  • 14.8.2020 klo 13-18 – Puhdistamon superfoodit – maistatuksessa energiajuomat persikka ja bergamotti, sekä kollageenipatukat

Ruohonjuuri Sello

Ruohonjuuri Sello

Sellon Ruohonjuuressa palvellaan hymyssä suin

Espoon toinen Ruohonjuuri avattiin kauppakeskus Sellon länsipuolella sijaitsevan Ratsutorin laidalle Sellonkulma -rakennukseen marraskuussa 2016.

Hyvällä pöhinällä startanneeseen Sellon Ruohonjuureen ovat aivan erityisen hyvin löytäneet 30-40 -vuotiaat, terveystietoiset naiset sekä pikkulasten vanhemmat. Myös hiukan enemmän elämänkokemusta kartuttaneita asiakkaita on sankoin joukoin. Arkiaamuinen eläkeläisalennus onkin otettu ahkerasti hyötykäyttöön.

Sellon Ruohonjuuren myymälässä asiakkaita palvelevat hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa Taru, Marica, Inna, Suvi ja Linda.
Myymäläpäällikkö: Taru Kujala taru.kujala@ruohonjuuri.fi

Lämpimästi tervetuloa Sellon Ruohonjuureen – odotamme juuri Sinua!

Ruohonjuuri Sello