Raisio

Raision Myllyn Ruohonjuuri nyt entistä pidempään auki

Laajensimme aukioloaikojamme asiakkaiden toiveiden tuloksena.

cof

Luomuruokaa, superfoodeja, terveystuotteita ja luonnonkosmetiikkaa – tervetuloa sankoin joukoin hyvänmielen ostoksille!

Raision Ruohonjuuressa tapahtuu

 • 6.4.2018 klo 13-18 – Puhdistamon superfoodit
 • 20.4.2018 klo 12-18 – Superfoods for dummies – ravintotiheitä ruokia vasta-alkajille
 • 21.4.2018 klo 11-17- Karin Havupuu-uutejuoma
 • 4.5.2018 klo 13-18 – Puhdistamon superfoodit
 • 1.6.2018 klo 13-18 – Puhdistamon superfoodit
 • 8.6.2018 klo 12-17 – Luonnonkosmetiikkaa aloittelijoille -teemapäivä
 • 9.6.2018 klo 12-17 – Luonnonkosmetiikkaa aloittelijoille -teemapäivä
 • 10.8.2018 klo 12-17 – Terveelliset välipalat -teemapäivä
 • 11.8.2018 klo 12-17 – Terveelliset välipalat -teemapäivä
 • 12.10.2018 klo 12-17 – Nuku paremmin: hyvän unen teemapäivä
 • 13.10.2018 klo 12-17 – Nuku paremmin: hyvän unen teemapäivä
 • 9.11.2018 klo 12-17 – Stressi hallintaan -teemapäivä
 • 10.11.2018 klo 12-17 – Stressi hallintaan -teemapäivä

 

Raision Ruohonjuuressa Sinua palvelevat:

Veera, myymäläpäällikkö (veera.kallioniemi@ruohonjuuri.fi): ”Puhdistamon suklaanmakuinen riisiproteiini, hyvänmakuinen ja tehokas palautusjuoma. Valmistuu nopeasti Puhdistamon sheikkerissä, joukkoon vaan nestettä. Käytän vaihdellen eri maitoja kuten kookos- ja kauramaitoa, hölskytys, pullo treenikassiin ja menoksi. Toinen ehdoton suosikkini on Four Sigma Foodsin Cordyceps. Pussillinen tätä sekoitettuna lasilliseen vettä ennen salsatuntia ja tanssi sujuu kuin…tanssi! 🙂 Ei kahta ilman kolmatta. Pakko mainita vielä Puhdistamon MCT-öljy. Aloitan aamut kevyemmällä versiolla voimakahvista, eli riittää kun lorauttaa kahvin joukkoon ruokalusikallisen MCT-öljyä. Energiaa riittää reippaasti yli puolen päivän ja olo on mitä parhain! 🙂

Suzan, asiakaspalvelija: ”Olen kosmetologi ja kiinnostuksen kohteeni on luonnonkosmetiikka. Olen iloinen, pirtsakka asiakaspalvelija.”

Johanna, asiakaspalvelija: ”Ruoka olkoon lääkkeesi” kuten Hippokrates totesi aikoinaan. Puhdas ja luonnonmukaisesti tuotettu ruoka on suurin intohimoni. Myös ravintolisät sekä luonnonlääkintä ovat kiehtovia ja tuttuja osa-alueita, joiden parissa voin olla avuksenne. Hyvä olo sisäisesti saa kukoistamaan ulospäin. Hemmottelen makuhermojani milloin milläkin raakasuklaalla, sekä Pukkan teet ovat vieneet kielen mennessään.”

Milla, asiakaspalvelija: ”Olen ihastunut Ruohonjuuren kokonaisvaltaiseen ja laajaan valikoimaan. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti superfoodit, ravintolisät sekä ruoka. Olen ammatiltani myös kosmetologi. Lempituotteeni on Dr. Stuart unitee, joka saa minut todella nopeasti unten maille ajatusteni hyrrätessä. Superfoodeista käytän macaa, aamupalalättyjen taikinassa. Macalla saa puhtia päivään ja makua lättyihin!”

Salla, asiakaspalvelija: ”Sydäntäni lähellä on luonnonmukainen hiustenhoito. Ruohonjuuresta löytyykin jokaiseen tarpeeseen paljon vaihtoehtoja, hyllyt ovat pullollaan ihanuuksia. Minulta saa vinkit niin itselle sopiviin hiustenhoitotuotteisiin kuin neuvot hiustenkasvatukseen tai muuten vain ylelliseen hiuspohjan ja hiusten hemmotteluun. Myös hiusten kasvua ja terveyttä edistävät vitamiinit ja lisäravinteet ovat intohimoni kohde. Hemmotteluhetket kruunaa tietysti herkkuhyllymme antimet, joista suosikkejani ovat Hamppufarmin hamppu-snackit ja Rapunzelin vegaaninen Nirvana-suklaa! Hiustenhoitopuolella suosikeikseni ovat yltäneet Uniquen tuuheuttava shampoo ja Santen brilliant care -hoitoaine. Nappailemalla lisäksi Puhdistamon MSM+C+Ruusunmarjaa ja Superior Sourcen biotiinia on hiusten kasvu taattu!”