Keskusta (Citycenter)

Ruohonjuuri palvelee Sinua myös Citycenterissä

Asiakkaidemme toiveiden tuloksena Citycenterin Ruohonjuuressa palvellaan lauantaisin klo 19:n saakka.

nfd

Citycenterissä, Helsingin ydinkeskustassa Sinua palvelee terveellisten herkkujen Ruohonjuuri, josta saat mukaasi myös itse valmistamamme deliherkut. Vegaanisten ja gluteenittomien luomunautintojen delipisteestämme voit napata mukaasi herkulliset smoothiet, ravinteikkaan ruoka-annokset, raikkaat salaatit ja valloittavan valikoiman raakaherkkuja!

Citycenterin Ruohonjuuressa tapahtuu

 • 8.2.2018 klo 12-18 – Foodin-superfoodit
 • 13.2.2018 klo 15-19 – Goodio raakasuklaat
 • 15.2.2018 klo 13-18 – Meikkisienet ja Denttabs-hampaanpesutabletit
 • 22.2.2018 klo 12-18 – Foodin-superfoodit
 • 23.2.2018 klo 12-18 – Karin Havupuu-uutejuoma
 • 24.2.2018 klo 11-16 – Rakkauspakkaus ja muut Puhdistamon superfoodit
 • 2.3.2018 klo 12-18 – Cicioni -fermentoidut mantelivalmisteet (”mantelijuustot”)
 • 7.3.2018 klo 12-18 – Boho-värikosmetiikka: ilmaista pikameikkausta + meikkausopastusta
 • 9.3.2018 klo 12-18 – Murtolan Hamppufarmin hamppuherkut
 • 10.3.2018 klo 11-17 – Berrie-marjaherkut maisteltavissa
 • 23.3.2018 klo 12-18 – Murtolan Hamppufarmin hamppuherkut

 

Citycenterin Ruohonjuuressa sinua palvelevat:

Reetta, myymäläpäällikkö: ”Olen citynainen ja nautin sopivasta hulinasta ja hyvästä sykkeestä. Joskus kuitenkin hulinat voivat olla stressaavia ja kaupungin saasteet kuormittavat kehoa liikaa. Tällöin ravinnon ja terveellisten elämäntapojen merkitys korostuu. Panostankin terveelliseen, ravintorikkaaseen puhtaseen ruokaan joita buustaan valikoimistamme löytyviltä superfood- ja lisäravinnetuotteilla. Viherjauheet ja levät ovat ehdottomia suosikkejani – ja tottakai pähkinät sekä siemenet ja laadukkaat öljyt. Kosmetiikkakaappini on kokenut mylleryksen viimeisen muutaman vuoden aikana ja pikkuhiljaa voin hyvällä omallatunnolla kertoa että ainakin 80% tuotteista taitaa olla jo luonnonkosmetiikkatuotteita. Hyvä luonnolle ja hyvä minulle!”

Caroliina, asiakaspalvelija: ”Olen kokonaisvaltaista hyvinvointia tavoitteleva herkkusuu, joka välillä myös työskentelee myymälämme delin puolella. Kiinnostuksen kohteina ovat eläinten ja ihmisten luontaislääkintä, superfoodit sekä erilaiset raakaruoat ja herkut.”

Kristian, asiakapalvelija: ”Olen kiinnostunut energiatasojen maksimoinnista ja niiden ylläpitämisestä vaihtelevissa elämäntilanteissa ja ihmisen kehonhuollosta sen kokonaisvaltaisen ravitsemisen avulla, asioiden ytimestä pinnalle asti. Tämän lisäksi pyrin tekemään elämässäni ekologisesti kestäviä valintoja mahdollisimman yksinkertaisesti ja käytännönläheisesti. Asiantuntemusalueeni ovat erilaiset superfoodit ja suosikkituotteitani on spirulinalevä, erilaiset luomulaatuiset tai villinä kasvaneet marjat, intialaiset mausteet ja korkealla vuoristossa kasvanut kahvipapu espressopaahtona mutteripannussa sekä tietysti lääkinnälliset sienet niiden monissa muodoissaan.”

Teia, asiakaspalvelija: ”Minulle luonto, luonnollisuus sekä puhdas ravinto ovat erittääin tärkeitä. Suosin luonnonmukaisia tuotteita, niin itseni kuin kotini päivittäisessä huollossa. Päiväni potkaisen käyntiin voimaa antavalla chian siemen vanukkaalla ja itse tehty raakasuklaa piristää päivääni maukkaasti….nam!!!”

Lisäksi myymälässämme pyörivät Noora, Sara, Akseli, Iina, Mila, Vellu, Tiia, Anniina ja Anniina, jotka toivottavat Sinut lämpimästi tervetulleeksi hyvän mielen ostoksille!