Miksi valita luonnonkosmetiikka – 5 hyvää syytä

Tiesitkö, että kosmetiikkateollisuudessa käytetään yli kymmentätuhatta erilaista raaka-ainetta? Iholle saattaa siis päätyä varsin moninainen kimara aineita, joiden yhteisvaikutuksesta ei ota selvää edes vanha Erkki! Lue, miksi luonnonkosmetiikka on fiksu valinta.

Luonnonkosmetiikan

 

Osa kosmetiikkateollisuudessa käytettävästä kymmenestä tuhannesta ainesosasta on luonnollista alkuperää, mutta valitettavasti useimmat raaka-aineista ovat erilaisia synteettisiä yhdisteitä, jotka on tuotettu laboratoriossa. Koska kaikkien mahdollisten raaka-aineiden tunnistaminen kosmetiikkatuotteiden INCI-listoilta ei liene mahdollista melkeinpä kenellekään,  sertifiointilogo tuotteen kyljessä auttaa erottamaan luonnollisemmat vaihtoehdot kovemmasta kamasta. Ruohonjuuren hyllyiltä löydät sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, jonka sankasta joukosta henkilökuntamme auttaa ilomielin löytämään juuri Sinun ihollesi sopivimmat tuotteet.

Miksi valita luonnonkosmetiikka synteettisen sijaan – 5 hyvää pointtia

Luonnonkosmetiikka on tehokasta

Luonnonkosmetiikkatuotteissa komeilee  suurempi määrä aktiiviaineita kuin tavanomaisessa kosmetiikassa. Tämän ansiosta iho saa hyödyntääkseen monipuolisemmin ravinteita, jotka tukevat sen toimintaa.

Luonnonkosmetiikka on turvallista

Luonnolliset tuotteet ovat ihon kannalta parempia, sillä iho on myös elävä organismi. Ihonhoitotuotteidenkin valinnassa on hyvä välttää aineosia, jotka voivat kerrostua ihoon tai kehoon. On viitteitä siitä, että tietyt ihonhoidossa käytettävät kemikaalit voivat kerrostuessaan aiheuttaa erilaisia ihoongelmia, allergioita ja yliherkkyyksiä.

Luonnonkosmetiikka ei aíheuta iholle riippuvuutta

Yleisesti tiedetään, että tavanomainen kosmetiikka voi aiheuttaa riippuvuutta vaikuttamalla ihon normaaleihin biologisiin prosesseihin. Keinotekoiset aineet luovat tunteen sileydestä, kiinteydestä, kosteudesta jne. mutta vaikutus ei ole pysyvä. Luonnonkosmetiikka ei laiskista ihon omia toimintoja, vaan aktivoi niitä, jolloin erilaiset epätasapainotilat ihossa korjaantuvat

Luonnonkosmetiikkatuotteista jokainen voi löytää itselleen sopivat

Luonnonkosmetiikasta löytyy vaihtoehtoja jokaiselle – myös allergikoille, raskaana oleville, vauvoille ja pienille lapsille. Kuka tahansa voi käyttää luonnonkosmetiikkaa.

Luonnonkosmetiikkatuotteet ovat ympäristöystävällisempi valinta

Luonnonkosmetiikan raaka-aineet pyritään hankkimaan luontoa säästäen: ilman geenimanipulaatiota, synteettisiä lannoitteita ja tuholaismyrkkyjä, jotka pilaavat vesistöt, maaperän ja terveyden.

 

Osta luonnonkosmetiikkaa Ruohonjuuren verkkokaupasta >>

Hiustenhoitotuotteet >>

Ihonhoitotuotteet >>

Hygieniatuotteet >>

Meikit >>