Echinaforce - punahattu-uute, 100 ml

Echinaforce - punahattu-uute, 100 ml
16,95 €
( 169,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Flunssan oireisiin

"Flunssakauden alkuun suosittelen Vogelin Echinaforcea sekä sen kaveriksi Puhdistamon pakuria. Puhdistamon pakuriuutejauhetta voi helposti sekoittaa kahvin tai teen sekaan. Myös smoothien mukana se menee mainiosti. Oma suosikkini flunssankarkotusjuomaksi sisältämänsä Echinaforcen ansiosta on pitkään haudutettu Yogi Tea Classic Echinafprcella ja pakuriuutejauheella terästettyn'. Vogelin Echinaforce on omiaan avuksi flunssan ensioireiden ilmaannuttua. Toimii minulla ihan kuumeisen olon helpotukseenkin."

- Niko

“Paras apu flunssaan. Tätä kun nappailee ensioireet tuntiessaan, flunssan kesto on huomattavasti lyhyempi. Oiva apu myös ärsytysyskään!”

- Salla

Yksityiskohdat

Terhakoittavasta tehostaan kuuluisaksi tullut Echinaforce kohottaa yleistä vastustuskykyä tulehdustauteja vastaan. Sitä voi käyttää tulehduksiin, kurkkukipuun, kylmettymiseen, flunssaan, käheyteen, yskään.

Ulkoisesti Echinaforcea käytetään ihotulehduksiin, pieniin haavoihin, finnien hoitoon, hyönteisten puremiin. Tuote ei sovi mykerökukka-allergisille.

Tämän tuotteen sisältämä Echinacea eli auringonhattu lievittää ylähengitysteiden haasteita, parantaa virtsateiden terveyttä ja vahvistaa vantterasti vastustuskykyä.

Echinaforcen käyttö:
- Flunssan tukihoitoon ja ennaltaehkäisyyn
- Echinaforce vahvistaa vastustuskykyä ja tuhoaa flunssaviruksia
- Echinaforce on kliinisesti tutkittu ja se on almistettu tuoreista punahatuista

Echinaforce toimii antiviraalisesti (tuhoaa flunssa viruksia) ja tukee vastustuskykyä. Sitä voi käyttää nuhakuumeen (flunssan) ennaltaehkäisyyn flunssakaudella sekä flunssan oireisiin kuten: kurkkukipu, käheys, yskä, nuha, kuume.

Annostus:

Suositeltu annos vilustumisoireiden hoitoon aikuisille (myös iäkkäille) ja yli 12-vuotiaille nuorille on 20 – 25 tippaa veden kera 3 - 5 kertaa päivässä. Echinaforce®-tippoja saa käyttää enintään 10 vrk:n ajan akuuttien vilustumisoireiden hoitoon. Ota yhteys lääkäriin, jos oireet eivät tässä ajassa mene ohi, tai jos ne pahenevat (saat korkean kuumeen, ilmenee hengitysvaikeuksia, paksua limaa tai verta ysköksissä).

Vilustumisoireiden ennaltaehkäisyssä suositusannos on 20 tippaa 3 kertaa päivässä.

Ennaltaehkäisyä voi yhtäjaksoisesti käyttää enintään kahden kuukauden ajan.

Ethän ylitä suositeltua annostusta!Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • EAN: 6422100058431
  • Ainesosat: Ainesosat: 1 ml (= 33 tippaa) sisältää: Echinaceae purpur. herba extr. fl. (2,1:1) 820 mg (punahatun versouute)
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Flunssa
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen