Detox-tee, 40 g

20 pussia
Detox-tee, 40 g
20 pussia
3,38 €
( 84,50 € / kg )

Saatavuus:Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Puhdista kroppasi kerralla kuntoon!

"Teen maku ja tuoksu herättää uuteen päivään, sitä on myös pakko nauttia lounaan jälkeen, ennen urheilua ja sen jälkeen. Se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen."

- Saana, Helsinki

”On niin hyvän makuista, että sitä joisi ihan muutenkin vain ilman puhdistavia ominaisuuksia. Kun ne lisätään vielä siihen niin on ihan lyömätön tee kasassa.”

- Carolina

Yksityiskohdat

Detox-tee antaa kiloille kyytiä ja ähkylle äkkilähdöt! Turpeaa olo helpottava, kroppaa puhdistava, vatsaasikin vaaliva luomutee-elämys, joka luonnollisen, lakritsanjuuresta tulevan, makeutensa ansiosta auttaa pysyttelemään kaukana karkkipurkilta. Tätä huippusuosittua tehoteejuomaa suosittelemme suurella sydämellä. Maukas Detox-tee on ainutlaatuinen sekoitus puhdistavia ja vitalisoivia yrttejä, jotka edistävät myös ruuansulatusta.

Clipper on maailmanlaajuisesti johtava reilun kaupan luomuteen, yrttiteen ja kaakaojuomien toimittaja. Clipper on pioneeri omalla alallaan ja se on tuonut markkinoille mm. alkuperäisen reilun kaupan teen, ensimmäisen luomulaatuisen Freeze-Dried -pikakahvin ja ensimmäisen luomu-kaakaojuoman.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 5021991888168
  • Ainesosat: Ainesosat: Ainesosat: Malva* ( alkuperämaat: Burkina Faso / Eteläafrikka / Sudan/ Nigeria), nokkonen* (23,5%)(Albania, Puola, Bulgaria, Unkari, Kroatia), lakritsanjuuri*(20%)(Kiina, Egypti), luonnollinen makuaine(UK), aloe vera* tiiviste (0,5%)(Meksikko, USA)
    *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Ei
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee