Detox-tee, 40 g

20 pussia
Detox-tee, 40 g
20 pussia
4,25 €
( 106,25 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Kiloille kyytiä ja ähkylle äkkilähtö!

"Teen maku ja tuoksu herättää uuteen päivään, sitä on myös pakko nauttia lounaan jälkeen, ennen urheilua ja sen jälkeen. Se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen."

- Saana, Helsinki

”On niin hyvän makuista, että sitä joisi ihan muutenkin vain ilman puhdistavia ominaisuuksia. Kun ne lisätään vielä siihen niin on ihan lyömätön tee kasassa.”

- Carolina

Yksityiskohdat

Detox-tee antaa kiloille kyytiä ja ähkylle äkkilähdöt! Turpeaa olo helpottava, kroppaa puhdistava, vatsaasikin vaaliva luomutee-elämys, joka luonnollisen, lakritsanjuuresta tulevan, makeutensa ansiosta auttaa pysyttelemään kaukana karkkipurkilta. Tätä huippusuosittua tehoteejuomaa suosittelemme suurella sydämellä. Maukas Detox-tee on ainutlaatuinen sekoitus puhdistavia ja vitalisoivia yrttejä, jotka edistävät myös ruuansulatusta.

Tämän teen sisältämä nokkonen on mahtikasvi! Se on rautapitoinen, luonnon vanttera voimantuoja! Vaatimattoman näköinen nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa!

Tämän teen sisältämä malva edistää ruuansulatusta sekä hengitysteiden hyvinvointia. Mahtava malva taistelee myös sinun puolellasi, ummetusta vastaan!

Tämän teen sisältämä herkullisen makoisa lakritsinjuuri vahvistaa avittaa painonhallintaa ja laittaa aineenvaihduntaan vipinää. Se lisää myös vastustuskykyä, parantaa ruuansulatusta, vaikuttaa suotuisasti ihon, nivelten ja luiden terveyteen, antaa energiaa ja tekee hyvää virtsa- ja hengitysteille.

Clipper on maailmanlaajuisesti johtava reilun kaupan luomuteen, yrttiteen ja kaakaojuomien toimittaja. Clipper on pioneeri omalla alallaan ja se on tuonut markkinoille mm. alkuperäisen reilun kaupan teen, ensimmäisen luomulaatuisen Freeze-Dried -pikakahvin ja ensimmäisen luomu-kaakaojuoman.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
 • EAN: 5021991888168,5021991941740
 • Ainesosat:

  Hibiskus* (51%), nokkonen* (23,5%), lakritsijuuri* (20%), luontainen vadelma-aromi, joka sisältää muita luontaisia aromeja, luontainen sitruuna-aromi, joka sisältää muita luontaisia aromeja, kuivattu aloe vera-tiivistejauhe* (0,5%). *Luomuviljelty.
  Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista. Jos olet raskaana tai imetät, kärsit kohonneesta verenpaineesta tai käytät lääkkeitä, ota yhteyttä lääkäriin ennen tämän tuotteen nauttimista.

  Hibiskus* (51%), brännässla* (23.5%), lakritsrot* (20%), naturlig hallonarom med andra naturliga aromer, naturlig citronarom med andra naturliga aromer, torkat koncentrat av aloe vera* (0.5%). *Ekologisk.
  Innehåller lakrits - Personer med högt blodtryck bör undvika överdriven konsumtion.

 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen