Detox-kapselit (Detoxipure), 60 g

60 kapselia
Detox-kapselit (Detoxipure), 60 g
60 kapselia
13,95 €
( 232,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Puhdistu ja virkisty - detox-kapselit tuovat lisätehoa puhdistuskuureihin!

Yksityiskohdat

Fushi-sarjan Detox-kapselit (Detoxipure) puhdistavat kroppasi entistäkin ehommaksi saaden ihonkin hehkumaan ja voimaan paremmin.

Detoxipure-kapselit sisältävät kahmalokaupalla aktiiviaineita, jotka auttavat kehoasi puhdistumaan ylimääräisistä kuona-aineista ja toksiineista. Kapselit ruokkivat ruuansulatuksen "tulta", jonka seurauksena olo voi hyvinkin tulla entistä virkeämmäksi.

Detox-kapselit sisältävät aloe veraa, joka on hyväksi ihon terveydelle, puhdistaa kehoa, virkistää ja karkoittaa väsymystä.

Detoxipure-kapseleiden tehoaineena temmeltävä, prebioottina toimiva voikukanjuuri tukee vatsan ja suoliston hyvinvointia. Siksi voikukanjuurta onkin käytetty tukihoitona erilaisissa vatsavaivoissa. Hyvää tekevä voikukka vaikuttaa maksaa puhdistavasti, jonka vuoksi se on suosittu detox-yrtti. Voikukka vaikuttaa suotuisasti myös ruuansulatukseen ja muuhun vatsan toimintaan sekä virtsateiden terveyteen. Aurinkoinen voikukka saattaa myös suojella soluja hapettumisstressiltä.

Lisätehoa detox-kapseleihin tuo ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli, joka poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena.

Detoxipure-kapselit eivät sisällä säilöntä-, täyte- tai sidosaineita, laktoosia, gluteiinia, hiivaa, sokeria tai väriaineita ja kapselin kuori on kasviperäinen ja vegaaneillekin sopiva.

Annostus: 1-2 kapselia päivässä aikuisille, veden kera.

Tällä mainiolla tuotteella voi olla kosolti terveyttä edistäviä vaikutuksia, mutta juuri tähän saumaan emme niistä voi enempiä pukahdella. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta ja muistathan, ettei tämäkään ravintolisä korvaa terveellistä ravitsemusta ja muita mainioita elämäntapoja. Ethän jätä tuotetta perheen pienimpien hyppysiin, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
  • EAN: 5060112863370
  • Ainesosat: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), aloe vera, voikukanjuuriuute, sitruksen bioflavonoidit, psylliumjauhe 40mg, chlorella,fenkolinsiemenuute, raparperinjuuri, MSM, omenaviinietikka, valkosipuliuute 20mg (min. 3.0% allisiinia), aktiivihiili 15mg (Kookoksen kuoresta), inkivääriuute 10mg (min 5% gingerolia), L-metioniini 10mg, L-glutamiini 10mg, L-arginiini-alfa-ketoglutartraatti 10mg.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Detox
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen