Detox complex

60 kapselia
Detox complex
60 kapselia
27,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Virkisty ja uudistu - fiksu valinta puhdistuskuurien tueksi!

Yksityiskohdat

NORDIQ Nutrition -sarjan puhdistuskuurien tueksi mitä mainioimmin soveltuva Detox Complex sisältää korkealaatuisen ja varsin laajan kirjon maksaa suojaavia ravinteita sekä synergistisiä, luomulaatuisia tuorepakastekuivattuja kasveja, jotka sisältävät fytoravinteita kuten sulforafaaneja ja kurkuminoideja.

Tuotteen sisältämät seleeni ja C-vitamiini auttavat suojaamaan soluja hapetusstressiltä. Lisätukea maksalle tuo mm. voikukka, tehoaineena temmeltää myös luonnollinen alfalipoiinihapon muoto, R-lipoiinihappo.

Detox Complex-ravintolisän sisältämä,  prebioottina toimiva voikukka tukee vatsan ja suoliston hyvinvointia. Hyvää tekevä voikukka vaikuttaa maksaa puhdistavasti, jonka vuoksi se on suosittu detox-yrtti.  Voikukka vaikuttaa suotuisasti myös ruuansulatukseen ja muuhun vatsan toimintaan.

Detox Complex-ravintolisä on ihanteellinen puhdistuskuureissa sekä kuormittavien elämäntapojen (tupakointi, alkoholinkäyttö) ja stressin yhteydessä.

NORDIQ Botanical Complex -yhdistelmän kasvit on valittu huolella synergistisen vaikutuksen aikaansaamiseksi, ja niillä on myös hormeettisia, elinvoimaa lisääviä vaikutuksia.

Tämän tuotteen sisältämä kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkuma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa.


Annostus ja käyttö:
Nauti 1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta, kiitos.

Tiedäthän myös sen, että parhainkaan ravintolisä (ei edes tämä tuote) ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
 • EAN: 6430065092049
 • Ainesosat: Ainesosat:
  1 kapseli sisältää:
  NORDIQ-kasvijauhesekoitus 310 mg
  Sisältää:
  Luomu voikukan juuri & lehdet* 50 mg
  Luomu parsakaalin idut* 50 mg
  Luomu kurkumajuuri* 50 mg
  Luomu punajuuren juuri ja -lehtimehu* 50 mg
  Luomu persiljanlehti* 50 mg
  Luomu rakkolevä (Fucus vesiculosus) 50 mg
  Luomu hibiskuksenkukka-vihreäteesekoitus 10 mg
  * = pakastekuivattu
  C-vitamiini (kalsium-magnesiumaskorbaatti) 150 mg 188
  Kasviskuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 118 mg
  Metioniini 75 mg
  R-alfalipoiinihappo 20 mg
  Tauriini 20 mg
  Seleeni (selenometioniini) 25 μg 45
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Detox
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen