Decafe -kofeiiniton kahvi, 250 g

Decafe -kofeiiniton kahvi, 250 g
9,40 €
( 37,60 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Aito kofeiiniton kahvikokemus

“Tästä ei koskaan uskoisi, että on kofeiiniton - on uskomattoman hyvää. Ja aivan ihanaa, että kofeiini on poistettu vesiuuttomenetelmällä, niin maa ja keho kiittää - meinaan kemikaalittomuudesta!” 

- Noora

"Aivan ihana vaaleapaahtoinen ja lempeä kofeiiniton kahvi, joka mahdollistaa kahvinautinnon illansuussakin! Tätä uskaltaa muutenkin juoda hyvin mielin, kun kofeiinia ei ole poistettu kemikaalein."

- Jasmini

“Mahtavaa, että kofeiiniton ei enää poikkea maultaan “tavallisesta” kahvista. Iso plussa luonnollisesta kofeiinin poistosta.”

- Nina 

 

Yksityiskohdat

Tämä korkealaatuinen kofeiiniton kahvi on maultaan pehmeän aromikas. Kahvin on tuottanut Cuscossa, inkojen pääkaupungissa, paikallinen perulainen COCLA:n osuuskunta. Cuscon alueen kahvipensaat kasvavat korkealla, noin 1200 metrissä merenpinnan yläpuolella.

Kahvista on tehty kofeiinitonta Swiss Water -menetelmällä, jossa käytetään ainoastaan puhdasta vettä. Se on 100%:sti kemikaaliton menetelmä. Kofeiini poistetaan kahvipavuista hellävaroen ja säilyttäen kahvin alkuperäiset ominaispiirteet ja maun. Suodatinjauhatus.Lisätiedot

  • EAN: 6430021040275
  • Ainesosat: Ainesosat: kahvi
  • Alkuperämaa: Peru
  • Tuotetyyppi: Kofeiinittomat kahvit
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen