Carolus Mixtura, 200 ml

Carolus Mixtura, 200 ml
19,95 €
( 99,75 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Kihokki-piihappogeeli hengitysteille!

"Loistavan tehokas valmiste, joka on vielä ihanan lakritsan makuinen. Koko perheelle - pelastaa köhäisellä kaudella kaikki yötkin!" - Kati

Yksityiskohdat

Biomed Carolus Mixtura on tehokas kahdeksan yrtin mikstruura, joka sisältää mm. kihokkia. Käytetään sisäisesti hengitysteille ja kurkulle.

Suositeltava annos: 5-10 ml (1-2 teelusikallista) 3-4 kertaa/vrk tarpeen mukaan. Annetaan vaikuttaa suussa 2-3 minuuttia ennen nielemistä, että haihtuvat öljyt irtoavat kantaja-aineesta ja pääsevät mahdollisimman hyvin vaikuttamaan hengitysteihin.

KÄYTTÖVINKKI: Carolus Mixtura. Kun yskän oireet ilmaantuvat, Carolus Mixturaa otetaa ½ - 2 tl useita kertoja päivässä. esim 2 tunnin välein muutaman päivän ajan. Jatkossa 1 tl 1-3 kertaa päivässä. Pidetään suussa n. 2 min ennen nielemistä. Noudata pakkauksen annostusohjeita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6417152084026
 • Ainesosat: Ainesosat: Demineralisoitu vesi, lakritsisiirappi, kasviglyseroli-kihokkiuute, piidioksidi, karmelloosi, piparminttuöljy, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), anisöljy, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), timjamiöljy, säilöntäaine (natriumbentsoaatti), neilikkaöljy, laventeliöljy, salviaöljy. Vaikuttavat aineet (15 ml): Kihokkiuutetta, 1500 mg
  - vastaten tuoretta kihokkia, 1800 mg
  Lakritsisiirappia, 1500 mg
  Piidioksidia, 465 mg
  Karmelloosia, 28 mg
  Eteerisiä öljyjä, 19 mg
  - josta piparminttuöljyä, 9 mg
  - josta anisöljyä, 5 mg
  - josta timjamiöljyä, 2 mg
  - josta neilikaöljyä, 1 mg
  - josta laventeliöljyä, 1 mg
  - josta salviaöljyä, 1 mg
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Flunssa
 • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen