Ruohonjuuren linjaveto Saaren Taika -brändiin liittyen

Ruohonjuuren valikoimaan on muutama vuosi sitten asiakkaidemme toiveesta otettu pieni kokonaisuus Saaren Taika -brändin luonnonkosmetiikkalaatuisia tuotteita. Linjavetona meillä on ollut, että valikoimassamme olevat Saaren Taika -tuotteet täyttävät luonnonkosmetiikan kriteerit. Tämä linjaveto on myös viestitty sivustollamme Saaren Taika -brändin yhteydessä ja viestimme myös jokaisen tuotteen kohdalla alkuperämaan.


 

Me emme hyväksy harhaanjohtavia lupauksia valikoimassamme olevien brändien markkinointiviestinnässä. Olemme keskustelleet Saaren Taika -brändien edustajien kanssa asiasta ja edellytys yhteistyön jatkumiselle on, että Saaren Taika korjaa kaikki mahdolliset virheelliset väittämät omassa viestinnässään.

 


Olemme myös poistaneet tiistaina 4.6.2024 valikoimastamme inci-listan epäselvyyksien takia Saaren Taika -brändin luonnonkosmetiikkalaatuiset aurinkovoiteet (SPF 30 ja 50), jotka ehtivät olla parin viikon ajan myynnissä Manskun myymälässä ja verkkokaupassa. Saaren Taika on myös itse vetänyt tuotteensa pois markkinoilta 7.6.2024.