Viinirypäleensiemenöljy kaunistaa kiharat ja taikoo ihonkin ihanaksi!

Ihoon ensiluokkaisen mainiosti imeytyvä viinirypäleensiemenöljy (Grape seed oil) on noussut asiakkaidemme keskuudessa suosituksi. Mikä on tuon öljyn salaisuus?

Viinirypäleensiemenöljy kaunistaa kiharat ja taikoo ihonkin ihanaksi!

Monikäyttöinen ja monenlaiselle iholle sopiva viinirypäleensiemenöljy sisältää runsain mitoin ihon hyvinvoinnille tärkeää E-vitamiinia ja suojaavia antioksidantteja, jotka hidastavat ihon ikääntymisprosessia.

Ihoa elvyttävien ja ihohuokosia supistavien vaikutustensa ansiosta viinirypäleensiemenöljy sopii mainiosti myös rasvoittuvalle ja sekaiholle. Tämän mahtiöljyn tuoksu on kevyt ja hyvin mieto - se jättää iholle miellyttävän ja hyvin ravitun tunteen. Hellävaraisena hoivaajana viinirypäleensiemenöljy sopii myös herkälle iholle.

Viinihrypäleiden monipuoliseen vaikutuskimaraan lukeutuvat myös sen ansiot kudosten suojaamisessa ja ihon uudistamisessa. Siksi se onkin erinomainen valinta myös ikääntynyttä ihoa virvoittamaan ja ravitsemaan.

Viinirypäleensiemenöljyn hinta ei päätä huimaa - lukuisiin hyötyihin pääset kiinni kuuden euron hintaan!

Viinirypäleensiemenöljy on kiharahiuksisen paras kaveri

Hiusöljyt ravitsevat sekä kiharaa tukkaa että hiuspohjaa, josta hiusten hyvinvointi urheasti ponnistaa! Viinirypäleensiemenöljy onkin noussut suosituksi myös kikkaratukkaisten keskuudessa curly girl -metodinkin meininkeihin liittyen. Eikä ollenkaan ihme tukkaa ravitseva, kosteuttava ja uudistava öljy taikoo tuossa tuokiossa kiharoista selkeät, sileät ja kauniin kiiltävät! Viinirypäleensiemenöljyllä hoidetut kutrit näyttävät elinvoimaisilta ja tarmokkailta - ja huikean hyvin hoidetuilta.

Viinirypäleensiemenöljyn sanotaan myös tuovan lisäbuustia hiustenkasvuun ja aivan erityisesti se tekee pieniä ihmeitä kuivia latvoja elvytettäessä.

Viinirypäleensiemenöljy onkin noussut suosituksi myös kikkaratukkaisten keskuudessa curly girl -metodinkin meininkeihin liittyen.

Viinirypäleensiemenöljyn monta käyttötarkoitusta

Hoitavaa viinirypäleensiemenöljyä voi mitä mainioimmin hyödyntää pohjaöljynä öljysekoituksessa tai käyttää ihonhoitoon ihan sellaisenaan. Kaada öljyä reilusti kämmenellesi, levitä iholle ja hiero kunnes öljy on imeytynyt tasaisesti ihoon. Käytä kylvyn ja suihkun jälkeen, jolloin ihohuokoset ovat lämpimät ja laajentuneet.

Viinirypäleensiemenöljyä voi käyttää myös hierontaöljynä, koska se antaa hyvää luistoa hierontaan.

Viinirypäleensiemenöljy on parasta myös parrakkaille! Sitä voi siis hyödyntää neutraalintuoksuisena partaöljynä, jota voi tietysti halutessaan ryydittää tipalla eteeristä öljyä, jos tuoksuvaa versiota halajaa. 

Viinirypäleensiemenöljyyn voi sekoittaa mainiosti muutaman tipan eteeristä öljyä mieltymyksesi mukaan. Näin saat juuri Sinua miellyttävän hieronta- tai tuoksuöljyn, joka tuo pontta päivääsi ja iloa elämääsi.

Viinirypäleensiemenöljy valmistetaan nimensä mukaisesti rypäleiden siemenistä, jotka viininvalmistuksen yhteydessä pestään, kuivataan ja jauhetaan ja puristetaan öljyksi.

Ruohonjuuresta löydät viinirypäleensiemenöljyä Aqua Oleum -merkkisenä. Tätä luonnonkosmetiikkalaatuista ihoöljyä, kuten mitään muitakaan Ruohonjuuressa myytäviä tuotteita, ei ole testattu eläinkokein.