Vegaaninen “etanaseerumi” taikoo ihon ihanaksi!

Luonnonkosmetiikkaosastoltamme kuuluu taas kummia: henkilökuntamme on hurmannut Whamisan upouusi Kaktusseerumi, jota nimitetään vegaaniseksi versioksi kulttimaineeseen nousseelle "etanaseerumille".
Vegaaninen “etanaseerumi” taikoo ihon ihanaksi!

Whamisan Cactus Serum eli Kaktusseerumi on sisältää huimaavat 99,47% Opuntia Ficus Indica -kaktuksen uutetta. Tähän viikunakaktusuutteeseen on sulloutuneena peräti 40 ravitsevaa kasviyhdistettä, 18 eri aminohappoa, 14 vitamiinia ja 12 mineraalia. Kaktusseerumi on siis ihonhoidon superfoodia; ravinnetiheä seerumi tehokosteuttaa ihon ja saa sen näyttämään elinvoimaiselta, napakalta ja heleältä. Tämän jymyseerumin on myös havaittu korjaavan vaurioitunutta ihoa mestarillisesti.

Whamisan Kaktusseerumi on täyttä tavaraa: ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta se syväkosteuttaa ihon ihon pintaa sekä syvempiä ihokerroksia peräti 48 tunnin ajan! Ylellisen täyteläiseltä tuntuva Kaktusseerumi taikoo ihon heleämmäksi ja parantaa sen joustavuutta. Terhakoittavien ja tehohoitavien ominaisuuksiensa vuoksi Kaktusseerumia onkin alettu kutsua "etanaseerumin" vegaaniseksi versioksi.

Kaktusseerumissa aktiiviainesosana komeilee Opuntia Ficus Indica -uute

Innovatiivinen korealainen luonnonkosmetiikkabrändi Whamisa vippasi seerumimeiningit aivan uudelle tasolle lanseerattuaan tänä keväänä ensimmäisen ihonhoitotuotteen upouuteen Whamisa Fresh -linjaan. Tulokas ei ollutkaan mikä tahansa vaan vaikutuksiltaan etujoukot ensitilassa hurmannut  Cactus Inner Skin Moisture Bouncy Serum, jota tuttavallisesti Kaktusseerumiksi kutsutaan.

Viikunakaktuksen uute sisältää yli 40 ravitsevaa kasviyhdistettä, 18 aminohappoa, 14 vitamiinia ja 12 mineraalia, joilla jokaisella on ainutlaatuisia ihoa hoitavia vaikutuksia. Koostumukseltaan täyteläinen kaktuksen nektari sisältää kahmalokaupalla pektiiniä ja kuituja, joilla on vastaavanlaisia kosteuttavia ja suojaavia ominaisuuksia kuin kauneudenhoidossa kulttimaineen saavuttaneella etanamutsiinilla.

Miten Kaktusseerumia käytetään?

Kaktusseerumin käyttö on luonnollisesti miellyttävää ja vaivatonta; huomattavasti helpompaa kuin heinänteko! Kaktusseerumi taputellaan lempein liikkein kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueen iholle puhdistuksen jälkeen aamuin ja/tai illoin. Kaktusseerumi sopii oikein oivallisesti kaikille ihotyypeille mutta aivan erityisesti sitä suositellaan kuivalle iholle.