Urang – korealaista kosmetiikkaa herkällekin iholle

Ruohonjuuren valikoimiin äskettäin pelmahtanut Urang on hienostunut, korealainen, luonnonkosmetiikkalaatuinen ihonhoitosarja, jossa perinteiseen korealaiseen ihonhoitorutiiniin yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla korkealaatuiset raaka-aineet ja aromaterapia.
urang ruohonjuuri
Korealainen Urang on ihonhoitosarja, joka on aivan erityisesti suunniteltu herkän ihon moninaisiin tarpeisiin: laatutuotteiden turvallisuus, laatu ja tinkimättömyys edellä. Kun supersuositun Whamisa-sarjan fermentoidut raaka-aineet saattavat voimallisesti vaikuttavia aiheuttaa reaktioita hyvin herkällä iholla, on Urang-sarja raaka-aineiltaan lempeämpi ja siten hyvinkin herkälle hipiälle erinomaisesti soveltuva. Urang-sarjan myötä siis myös hyvin herkkäihoiset pystyvät nauttimaan korealaisten ihonhoitotuotteiden ainutlaatuisista ominaisuuksista!

Urang-sarjan laatutuotteiden raaka-aineina paistattelevat, puhtaat, luomulaatuiset kasviöljyt- ja uutteet, hennot kukkaisvedet ja eteeriset öljyt hellivät Urang-sarjan ylelliseltä tuntuvissa tuotteissa myös hyvin herkkää ihoa.
Urang korealainen luonnonkosmetiikka Ruohonjuuri

Urang-luonnonkosmetiikkasarjan perustaja, Jina Lee, on äiti ja aromaterapeutti. Hänen intohimoinen suhteensa luomuraaka-aineista valmistettuun luonnonkosmetiikkaan roihahti täyteen liekkiinsä Jinan odottaessa ensimmäistä lastaan. Perinteinen kosmetiikka ei sopinut atooppiselle, allergisoitumiseen taipuvaiselle iholleen, joten hän halusi löytää terveellisimpiä vaihtoehtoja itselleen ja perheelleen.
Urang korealainen luonnonkosmetiikka Ruohonjuuri

Urang-sarjan tuotteiden raaka-aineita viitoittaa tinkimätön asennoituminen korkeaan laatuun. Korkeista laatukriteereistä esimerkkinä mainittakoon sarjan ”limited edition” -ruusuvesi, Organic Rose Water, jota tuotetaan vain kerran vuodessa kyseisen vuoden ruususadosta. Näin taataan se, että ruusuvesi on ihan aina mahdollisimman tuoretta. Jokaisen vuoden ruusuvedelle on myöskin oma ylellinen vuosikertapullonsa.

Kaikki Urangin tuotteet ovat luonnollisia ja luomulaatuisista raaka-aineista valmistettuja mutta niillä ei ole vielä luonnonkosmetiikkasertifiointia. Sertifiointityö on vielä kesken, mutta arviolta Urang-sarjan mahtituotteille saadaan COSMOS-luonnonkosmetiikkasertifiointi tämän vuoden loppuun mennessä. Sarjan kaikki tuotteet täyttävät siis luonnonkosmetiikan kriteerit jo nyt – ja sertifikaattikin saadaan, jahka byrokratiahommat on viety maaliin asti.

Urang-tuotteet ostat omaksesi tästä >>