Savi ihonhoidon ihmeaineena

Mineraalirikkaan saven arvokkaita ominaisuuksia on hyödynnetty jo vuosisatoja sekä kauneuden- että terveydenhoidossa. Ei olekaan ihme, että Ruohonjuuren asiakkaiden suosikiksi nousseen Cattier-sarjan sydän on tässä ainutlaatuisessa raaka-aineessa: savessa.
Cattierin käyttämä korkealaatuinen savi on valittu huolellisesti eri puolilta Ranskaa. Savi ihonhoitotuotteet sisältävät erilaisia savilaatuja.
Cattier on erikoistunut laadukkaan ranskalaisen saven jalostamiseen suuren yleisön saataville. Yritys onkin valmistanut tehokkaita ja helppokäyttöisiä, savipohjaisia kauneudenhoitotuotteita jo viiden vuosikymmenen ajan. Savea on hyödynnetty kokonaisvaltaisesti niin hius- ja ihonhoitotuotteissa kuin hammashygieniatuotteissakin.

Cattierin käyttämä korkealaatuinen savi on valittu huolellisesti eri puolilta Ranskaa. Käytössä on kolme eri savilaatua; illiitti, kaoliini eli valkosavi ja montmorilloniitti. Näiden yhdistelmistä syntyy vielä eri värisiä ja ominaisuuksiltaan erilaisia savilaatuja. Savilaatujen sävy on peräisin niiden sisältämistä mineraaleista.

ILLIITTI, vihreä savi. Illiitti on ominaisuuksiltaan kaikkein tehokkaimmin rasvaa imevä, ja sopiikin erinomaisesti puhdistamaan rasvoittuvaa ihoa.

MONTMORILLONIITTI, vihreä savi. Magnesium- ja hivenainerikas montmorilloniitti on ihanteellinen hoitosavi puhdistamaan ja remineralisoimaan normaalia ja rasvoittuvaa ihotyyppiä.

KAOLIINI, valkoinen savi. Puhdistava kaoliini kuuluu miedoimpiin savityyppeihin ja sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

KELTAINEN SAVI on yhdistelmä eri savilaatuja. Silica-rikas keltainen savi puhdistaa ja tasapainottaa sekä vahvistaa ihon lipidikerrosta.

VAALEANPUNAINEN SAVI on yhdistelmä kaoliinia ja illiittiä. Neutraali vaaleanpunainen savi sopii erityisesti herkälle iholle; se rauhoittaa, pehmentää ja vähentää punoitusta.

Cattierin savi ihonhoitotuotteet 

PINK CLAY MASK – herkälle ja herkästi reagoivalle iholle. Vaaleanpunaista savea sisältävä naamio rauhoittaa, puhdistaa ja palauttaa hehkun samealle iholle.

YELLOW CLAY MASK – normaalille ja kuivalle iholle. Keltaista savea sisältävä naamio poistaa iholta epäpuhtauksia, pehmentää ja lievittää epämukavaa tunnetta kuivalla ja hauraalla iholla.

GREEN CLAY MASK – rasvoittuvalle iholle. Illiittiä ja montmorilloniittia sisältävä vihreä savinaamio syväpuhdistaa rasvoittuvaa ja epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa.

WHITE CLAY SCRUB – savikuorinta kaikille ihotyypeille. Kaoliinipohjainen savikuorinta sopii loistavasti syväpuhdistamaan kaikkia ihotyyppejä. Sen pH-tasapainotettu koostumus puhdistaa samalla rauhoittaen haurastakin ihoa.