Rawsom - Puhtipatukat tekevät monipuolisesti hyvää

Ruohonjuuressa ollaan aina hyvän puolella ja lahjoitammekin säännöllisesti sekä tuoteapua että rahaa hyväntekeväisyyteen. Tänä kesänä kysyimme asiakkailtamme somessa, minne he tahtoisivat lahjoitettavan osan upouusien Rawsom-pähkinäpatukoiden tuotosta.

Rawsom - Puhtipatukat tekevät monipuolisesti hyvää

Kyselyymme saapui kaikkiaan 407 vastausta. Äänestys oli todella tiukka kahden lahjoituskohteen välillä: Suomen Luonnonsuojeluliiton ja Ensi- ja turvakotien liiton. Äänestyksen voitti lopulta Ensi- ja turvakotien liitto yhdellä äänellä. Niinpä osa Rawsom-pähkinäpatukoiden tuotosta (10 senttiä/patukka) lahjoitetaan Ensi- ja Turvakotien liiton toiminnan tukemiseen. Tämän lisäksi Leader ja Ruohonjuuri lahjoittivat Ensi- ja Turvakotien liitolle 500 euroa ”pesämunaksi” tälle hyväntekeväisyyskampanjallemme, joka jatkuu vuoden 2020 loppuun saakka. Pähkinäpatukoiden myyntimääriin perustuva lahjoitussumma puolestaan selviää kampanjan päätyttyä eli tammikuussa 2021.

Ensi- ja turvakotien liitto on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä. 

Monipuolisesti hyvää tekevät Rawsom-sarjan upouudet pähkinäpatukat ovat tarmoa tuovia nakerrettavia. Ne auttavat jaksamaan ja antavat positiivista energiaa arjen haasteisiin!