Probioottiset pesuaineet - uusinta uutta putsausrintamalla

Kuten hyvin tiedetään: kaikki bakteerit eivät ole pahasta eikä niitä kaikkia vastaan todellakaan kannata taistella. Ruohonjuuren valikoimiin astellut Probiotic Craft on uusi, probioottinen ekopesuainesarja, joka vahvistaa kodin omaa bakteerikantaa.
Ruohonjuuren valikoimiin astellut Probiotic Craft on uusi, probioottinen ekopesuainesarja, joka vahvistaa kodin omaa bakteerikantaa.
Probiootit ovat meille tuttuja monesta eri yhteydestä. Käytämme probiootteja  osana terveellisempää ruokavaliota, ravintolisinä sekä terhakoittamaan erilaisia juomia. Probiootteja on myös joissain luonnonkosmetiikkatuotteissa ihon kuntoa tukemassa. Nyt terveyttä edistävät probiootit valloittavat ekopesuaineisiin yhdistettynä myös kodin pinnat sekä pyykkitouhut. Kodin saa puunatuksi puhtaaksi luontoa likaamatta ja hyvää bakteerikantaa tukien.

Probioottiset pesuaineet saivat alkunsa  pitkällisen tutkimustyön tuloksena


Probiotic Craft on ensimmäinen pesuainesarja Suomessa, jonka ytimessä vilisevät probiootit. Probiotic Craft on osa ProBioSanus yritystä, joka perustettiin vuonna 2012 Vilnassa, Liettuassa. Vuonna 2014 yritys perusti oman kemian ja mikrobiologian laboratorion. Se on yksi Baltian maiden edistyksellisimpiä ja innovatiivisimpia laboratorioita.

Probiotic Craft -ekopesuaineet eivät ole todellakaan syntyneet yhdessä yössä, vaan niitä on työstetty asiantuntijatiimin voimin yli kolmen vuoden ajan. Täydelliset raaka-aineet löytyivät tuhansien korkealaatuisten raaka-aineiden joukosta ja 400 erilaisen prototyypin jälkeen. Voikin sanoa, että pitkän ajan työ kannatti; tuotteet ovat yksiä turvallisimmista ja puhtaimmista mitä markkinoilta löytyy. Ne eivät sisällä lainkaan säilöntäaineita, hajusteita tai muita turhia ainesosia. Sen lisäksi, että kotisi sekä vaatteesi rakastavat Probiotic Craftin mukana tuomia hyviä bakteereja, myös luonto kiittää ja kumartaa sillä kaikki tuotteet ovat sydänjuuria myöten biohajoavia.
Ruohonjuuren valikoimiin astellut Probiotic Craft on uusi, probioottinen ekopesuainesarja, joka vahvistaa kodin omaa bakteerikantaa.

Miksi myös kotisi ja vaatteesi tarvitsevat probiootteja?


Probiootit ovat hyväksi terveydelle - selvähän se! Probiootit suojelevat suolistoamme huonoilta bakteereilta, vahvistavat vastustuskykyämme ja auttavat nopeuttamaan tervehtymistä erilaisista poikkeustiloista. Perinteiset pesuaineet toimivat valitettavasti kuten antibiootit: ne tuhoavat sekä huonoja että hyödyllisiä bakteereja ja siten häiritsevät kodin luonnollista mikrobitasapainoa.

Probiotic Craftin -pesuaineet ovat hyvinvointia tukeva valinta: ne  eivät aiheuta mikrobiflooran epätasapainoa vaan päinvastoin täydentävät sitä hyvillä bakteereilla. Kun jatkat probioottisten pesuaineiden käyttöä, hyödyllisistä bakteereista tulee vallitsevia ja samalla ne myös suojelevat meitä haitallisten bakteerien leviämiseltä.

Probiootit jatkavat työskentelyään pestyllä pinnalla pitkään siivouksen jälkeen ja auttavat myös pidentämään pesuväliä neutraloiden hajuja ja hilliten hajua muodostavien bakteerien kasvua. 

Maailmalla kiinnostus probioottisten pesuaineiden mahdollisuuksiin on herännyt  ja tutkimustulokset valmisteiden käytöstä mm. sairaalaympäristössä ehkäisemään haitallisten bakteerien leviämistä ovat erittäin lupaavia. 

Kauan eläköön hyvät bakteerit niin kehossa kuin kotonakin!

Valitse kotiisi ympäristöystävällisiä ja koko perheelle turvallisia pesuaineita


Ekopesuaineet ovat parempi valinta luonnolle kuin markettien tavanomaiset pesuaineet, joiden tensidit eli pesevät ainesosat ovat usein raaka-öljypohjaisia ja jotka usein sisältävät turhaan luontoa kuormittavia ainesosia.

ECOCERT-sertifioidut Probiotic Craftin tuotteet ovat 100% biohajoavia ja sisältävät ainoastaan kasviperäisiä ainesosia. Silti pesutehosta ei todellakaan  tarvitse tinkiä ja Probiotic Craftin -tuotteet ovatkin teholtaan mitä mainioimpia. Liettualainen testiryhmä ei pesutuloksen perusteella pystynyt erottamaan, oliko kyseessä perinteinen markettitiskiaine vai ekotiskiaine.

Probiotic Craftin -tuotteissa korkea laatu on kaiken tekemisen ytimessä. Kaikki tuotteet ovat ECOCERT- ja V-LABEL (European Vegetarian Union) -järjestöjen sertifioimia ja täyttävät sisäisen laadunvalvontajärjestelmän, 4E GUARANTEE:n tarkat laadun, turvallisuuden, ekologisuuden, tehokkuuden ja taloudellisuuden kriteerit.

Probiotic Craft haluaa olla mukana vauhdittamassa kestävää kehitystä sekä elämäntapaa, joka pyrkii tasapainoon luonnon kanssa. Siksi yrityksessä panostetaankin kestävään luonnonvarojen hallintaan ja tuotantotapoihin sekä uusiutuvaan energiaan. Arvot näkyvät myös pakkauspulloissa, jotka ovat 100% kierrätettyä muovia.

Myös perheen herkkähipiäisemmätkin jäsenet kiittävät Probiotic Craftin tuotteita, sillä ne ovat tarkoin kehitetty herkälle iholle ja ne ovat ihotauti- ja allergialääkäreiden hyväksymiä. Säilöntäaineet ja hajusteet ovat yleisiä allergeenejä, ja Probiotic Craft on yksi harvoja pesuainesarjoja, joka ei sisällä lainkaan säilöntäaineita!
Ruohonjuuren valikoimiin astellut Probiotic Craft on uusi, probioottinen ekopesuainesarja, joka vahvistaa kodin omaa bakteerikantaa.

Nosta siivoushetki arjen yläpuolelle!


Voiko siivouspäivä olla viikon kohokohta? Jos joskus voi, niin  Probiotic Craft -sarjan tuotteita käyttämällä se saattaa onnistua!

Sen lisäksi, että Probiotic Craft-sarjassa korostuu funktio: eli hyödyt terveydelle ja luonnolle pesutehosta tinkimättä,niillä siivoaminen voi myös olla elämys! Tämä tukemiseksi sarjan tuotteet sisältävät korkealaatuisia luonnon raaka-aineita jotka hellivät ja suojaavat ihoa. Tiskiainetta tähdittää luonnonkosmetiikan käyttäjien sydämet jo valloittanut, kosteuttava hyaluronihappo, jonka lisäksi tehoaineina temmeltävät merisuola ja merivesi mineraalit ravitsevat ihoa. Pyykinpesu- ja huuhteluaineen sisältämä lootusuute jättää puolestaan ihanan pehmeän tunteen vaatteen pintaan pesun jälkeen. Lattianpesuaineessa loistava hasselpähkinäöljy auttaa puolestaan suojaamaan lattiaa.

Kaikki Probiotic Craft -sarjan tuotteet ovat hajusteettomia, jotta sinä itse voit päättää miltä haluat kotisi tai pyykkisi tuoksuvat tänään. Tipauta muutama tippa lempituoksuasi pesuveden sekaan ja luo kotiisi juuri haluamasi tunnelma!

Tee terveys- ja ekoteko ja tuunaa kotisi probioottikanta entistäkin ehommaksi!