Not Guilty - vegaanisia suklaaherkkuja suurella sydämellä!

Not Guilty – The Right Way, herkuttelua hyvällä omallatunnolla! Not Guilty on portugalilainen vegaanituotteisiin erikoistunut brändi, jonka tähtituotteita ovat suklaat, pähkinät ja kaakaovoi, joista he ovat luoneet erilaisia järjettömän herkullisia naposteltavia. Not Guilty pitää huolta sosiaalisista, ympäristöön liittyvistä ja ravitsemuksellisista asioista käyttäen viestinnässään varsin huumoripitoista ja nuorekasta lähestymistapaa.
Not Guilty - vegaanisia suklaaherkkuja suurella sydämellä!

Casa Grande suklaatehdas perustettiin vuonna 2009. Myöhemmin 2017 osakkaat heittivät ilmoille haasteen muuttaa silloiset tilat mahtavaksi, huippulaadukkaaksi tehtaaksi, jossa käytettäisiin kaikkein kehittyneintä tekniikka ja teknologiaa. Tehtaan arkkitehtuuria ja ulkoasua uudistettiin niin, että sen uniikki tunnelma välittyisi kaikille suklaan ja pähkinöiden ystäville saakka! Kahden vuoden ahkerointi tutkimusten ja kehityksen parissa palkittiin vuonna 2019, jolloin The Not Guilty – tuotemerkki syntyi.

Not Guiltyn tukipylväänä ja ohjenuorana toimivat kuluttajien kokemukset ja terveys. Tämän vuoksi suklaa tehdään päivittäin kaakaopavuista ja pähkinävoit valmistetaan tuoreeltaan, rakkaudella paahtaen ja jauhaen. Tuoreeltaan paahdetut pähkinät yhdistettynä päivittäin valmistettavaan suklaaseen tarjoaa nautinnollisen ja terveellisemmän kokemuksen.

Casa Grande -brändi säilytettiin käsityönä valmistetuille suklaille, joissa heijastuu portugalilaiset arvot. Maksimaalinen maku yhdistettynä uniikkiin imagoon houkuttelee nautinnon lähteille.

Not-Guilty-tehdas

Ajatus tuotteiden takana

Nyky-yhteiskunta on hektinen, se liikkuu nopeasti ja vaatii hirmuisesti energiaa ja keskittymistä. Toisaalta ihmiset ovat yhä enemmän kiinnostuneita terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Tasapainon löytäminen on olennaista ja sen vuoksi Not Guilty tarjoaa ravinteikkuudeltaan rikkaita tuotteita ilman, että herkullista suklaanmakua laiminlyödään. Päätavoite oli kehittää positiivisin ravintoarvoin varustettua suklaata ilman mitään ikävyyksiä, ottaen huomioon sosiaaliset- ja ympäristötekijät.

Not Guiltya ohjaavat seuraavat arvot:
- Ei lapsityövoimalle
- Ei epäkunnioitukselle ihmisiä ja planeettaa kohtaan
- Ei työntekijöiden, heidän perheidensä ja kaakaontuottajien epäkunnioittaville elinoloille
- Ei palmuöljylle tai muille suodatetuille öljyille
- Ei valikoimattomalle kaakaolle – vain parasta
- Ei keinotekoisille mauille, mukaan lukien vanilja
- Ei mitään vitsailua! Not Guilty – paitsi ravinteikasta, myös herkullista!

Not Guiltylla on useita sertifikaatteja vahvistamatta huolenpitoamme tuotteiden laatuun ja tuotantoprosesseihin liittyen, kuten IFS ja FDA (ruokaturvallisuus) tai Rainforest Alliance (biodiversiteetin säilyttäminen, vastuullinen tuotanto ja maatalousyhteisöjen elinolosuhteiden parantaminen). Lisäksi tuotteet pullistelevat kuitua, proteiinia ja ovat vegaanisia ja gluteenittomia.

Not Guilty vegaanisuklaa

Miksi popsia näitä herkkuja vailla syyllisyyttä?

Suklaa: Suklaassa on paljon flavonoideja – samoja antioksidantteja, joita löytyy pinaatista tai parsakaalista! Tyytyväisyyden tunne, hyvä mieli ja jopa kolotusten väheneminen ovat syitä siihen, miksi tekee mieli vielä ”ihan vähän lisää.” Not Guilty -tuotteissa ei käytetä valkoista sokeria ja suklaa on tuotettu suoraan kaakaopavusta.

Pähkinät: Sen lisäksi, että pähkinät maistuvat mahtavalle, ne ovat hyvä ravinteiden lähde kasviproteiineineen, kuituineen ja hyvine rasvoineen. Ne sisältävät myös vitamiineja ja hivenaineita, kuten foolihappoa, niasiinia, E-vitamiinia, K- ja B6-vitamiinia, magnesiumia, kuparia, sinkkiä, seleeniä, fosforia ja kaliumia, joilla kaikilla on terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

Älä siis koskaan tunne syyllisyyttä, kun nautit Not Guilty suklaatia – kohtuullisissa määrin tokikin, kuten kaikkea elämässä : )