Metsäkakkuset mullistavat ihonhoidon!

Metsämaan mikrobeita kehosi hyödyksi ihonhoitokakkusten avulla.
Metsäkakkuset mullistavat ihonhoidon!

Nykyisin puhutaan paljon siitä, miten ylihygieenisyys on saanut vastustuskykymme rapautumaan: mm. sen vaikutuksesta olemme ehkä allergisempia kuin koskaan. Tutkittua on, että maaperässä muhivat bakteerit rikastuttavat suolistoflooraamme vahvistaen immuniteettiamme ja vaikuttaen positiivisesti myös mielialaamme. Siksipä esimerkiksi puutarhahommat, metsissä möyriskeleminen, ruohikolla makoilu ja paljain jaloin käpeksiminen tekevät hyvää suolistollemme - ja sitäkin kautta myös mielellemme. Hoitavat luontopuuhat kannattaakin ottaa säännöllikseksi osaksi elämää.

Jos et metsään ehdikään mennä nyt

Kaupunkiasukille metsiin meneminen ei ole aina aivan yksinkertaista. Oivaksi jeesiksi alfalttiviidakon samoajille kotimainen luonnonkosmetiikkayritys Luonkos on kehitellyt “metsäkakkuset” eli ihonhoitokakut, joissa on mukana kokonaisvaltaisesti hoitavaa metsän mikrobistoa. Metsämaasta ammennetut hoitavat bakteerit rikastavat kehon omaa mikrobistoa ja auttavat siten ihmistä voimaan entistäkin paremmin. Metsän mikrobiston lisääminen ihonhoitotuotteisiin on maailmassa mullistavaa - tällaista ei ole ennen tehty!

Luonkosin upouudet, öljypohjaiset Vitality ja Infinity -ihonhoitokakut sisältävät Reconnecting NatureTM -mikrobiuutetta, joka on uusi suomalainen tieteellinen huippukeksintö. Uute sisältää samoja luonnon monipuolisia mikrobeja, joita ihminen saa temmellessään luonnossa.

Ei ole ollenkaan ihme, että Luonkosilla ollaan metsäkakkusistaan innoissaan ja ylpeitä.

- Toivomme totta kai, että ihmiset liikkuvat mahdollisimman usein luonnossa, mutta aina se ei suurissa kaupungeissa ole mahdollista. Metsän mikrobiston saantia voi silloin varmistaa Vitality- ja Infinity -ihonhoitokakkuja käyttämällä, toteaa Luonkosin toimitusjohtaja Piritta Fors.

Vitality Balancing Body Oil Cake -vartaloöljykakku sekä Infinity Facial Oil Cleansing Cake -puhdistusöljykakku ovat Suomessa käsintehtyjä, vegaanisia, vedettömiä, muovittomia sekä zero-waste -pakattuja - kuten ihan kaikki muutkin Luonkosin tuotteet.

Vitality Balancing Body Oil Cake -vartaloöljykakku sekä Infinity Facial Oil Cleansing Cake -puhdistusöljykakku ovat Suomessa käsintehtyjä ja vegaanisia.

Monipuolinen mikrobisto pitää vastustuskyvyn vantterana

Luonkosin metsäkakkusissa käytettävä mikrobiuute parantaa tutkimusten mukaan kaupungissa asuvan ihmisen mikrobistoa selvästi jo kahdessa viikossa. Kakkusten mikrobit  imeytyvät tutkitusti ihon kautta myös suolistoon. Ja tämähän myös tiedetään: monipuolinen mikrobiomi on olennaisen tärkeää vahvan vastustuskykymme kannalta. Ihonhoitokakuista iholle levittyvä mikrobiuute sisältää tuhansia mikrobilajeja, jotka uurastavat uutterasti hyvinvointimme puolesta.