Joululahjavinkit luonnonkosmetiikan ystävälle

Kauneusbiohakkerille, ihonhoidon minimalistille vai aromaterapiaa arvostavalle? Kokosimme yhteen parhaat joululahjavinkit luonnonkosmetiikan ystäville.
Joululahjavinkit luonnonkosmetiikan ystävälle

Aromaterapiaa arvostavalle: Frantsilan lahjalaatikot

Frantsila lahjalaatikko

Suoraan Hämeenkyrön pelloilta: luomuyrttiviljelyn edelläkävijä Frantsilan lahjasetit ovat paitsi upea lahja, myös kaunis taidonnäyte siitä, millaisia elämyksiä luonnonkosmetiikan avulla parhaimmillaan voi tarjota. 

 

Hemmottelua kasvoille-tuotesetti sisältää elvyttävän kasvoöljyn, hoitavan kasvoveden sekä pieniä pintaryppyjä tasoittavan  silmänympärysvoiteen.

 

Hemmottelua vartalolle-tuotesetti sisältää kolme rakastettua voidetta: perusvoiteen ihonhoitoon, virkistävän jalkavoiteen sekä yrttikäsivoiteen.

 

Frantsilan lahjasetit saatavilla vain Ruohonjuuresta.Ihonhoidon minimalistille: Laponie of Scandinavia Lahjalaatikko 2023 

Laponie Lahjalaatikko 2023

Anna lahjaksi kosteutta, pehmeyttä ja rauhoittavaa ravitsevuutta ihanalle iholle. Kotimainen Laponie -lahjasetti sisältää kolme ihonhoidon ihanuutta ilman hajusteita: käsivoidetiivisteen, kosteuttavan voiteen, joka toimii myös naamiona, sekä vedettömän yleisbalmin. 

 

Laponien pelkistettyjen tuotteiden keskiössä ovat raaka-aineminimalismi ja yhdistettävyys. Kaikki tuotteet kehitetään Laponien omassa laboratoriossa Espoon Otaniemessä ja valmistetaan Suomessa. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja kehitetty ilman lisättyjä hajusteita. 

 

Laponien lahjalaatikko saatavilla vain Ruohonjuuresta.


Kauneusbiohakkerille: Djusie The Complete Ritual -paketti

Djusie Full Bloom laatikko

Jokainen Djusie-tuote on luonnon mestariteos – ekosertifioitu taidonnäyte kasvikunnan raaka-aineiden ja suomalaisten aktiiviaineiden tehokkuudesta. Djusie luottaa tinkimättömään funktionaalisuuteen ja suhtautuu tuotekehitykseen intohimoisella nörttiydellä.

 

The Complete Ritual-paketti on täydellinen lahja: kaikki tuotteet on suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Ylellinen paketti sisältää Liquid Silk-puhdistusöljyn, Acid Bloom-hoitonesteen sekä Fruit Glaze-kasvoöljyn.


Talvi-ihon kosteutukseen: Evolve The Hydration Heroes-lahjapakkaus

Evolve Hydration Heroes

Evolven The Hydration Heroes-lahjapakkauksessa ihon kuivuutta vastaan taistelevat kasvojen ja silmänympärysten hyaluronihapposeerumit.

 

Hyaluronic Serum on yksi valikoimamme bestsellereistä, eikä suotta: hyaluronihapposeerumi kosteuttaa ihoa tehokkaasti sisältäpäin ja tasoittaa ihoa.

 

Hyaluronic Eye Complex -seerumi auttaa vähentämään turvotusta ja tuo iholle kimmoisuutta ja kirkkautta vähenten samalla pieniä ryppyjä herkällä silmänympärysiholla.Talvihuulille: SEES Forest kiss -metsämikrobihuulivoide

SEES Forest Kiss-metsämikrobihuulivoide

Forest Kiss -metsämikrobihuulivoide sisältää Re-Connecting Nature -metsämikrobiuutetta, joka imeytyy limakalvoilta tehokkaasti, vahvistaen ihon mikrobiomia ja parantaen huultesi vastustuskykyä. Metsämikrobiuute sisältää monipuolisia, turvallisia ja hyödyllisiä luonnon mikrobikantoja, jotka aktivoivat ja tukevat immuunipuolustusta.

 

Forest kiss-huulivoide sopii erinomaisesti myös huulipunan alle. Huulivoide kosteuttaa tehokkaasti ja mieto piparminttuöljy raikastaa ja viilentää ihoa tuoden ihanan tunteen huulillesi.